Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV 1. MARTS

Første stand solgt på 6 minutter

Invitationen til at blive udstiller på Iværk&Vækst var kun 6 minutter gammel, da den første 2010-udstiller var i røret. Inventio.IT ville ikke lade chancen forpasse til igen at blive en del af Iværk&Vækst.
”Vi var med i 2010 og der fik vi meget ud af det. Derfor var der heller ingen tvivl om, at vi skulle med igen, Med det produkt vi har, skal vi være en del af sådan en messe”, siger Hans Juul-Olsen fra Inventio.IT, som i øvrigt blev kåret til årets Microsoft C5 partner i 2010.

Han fortæller, at indsatsen på Iværk&Vækst sidste år ledte til en del nye kunder og nye samarbejdsrelationer. Det er han sikker på at få ud af at være med igen i 2011.

”Specielt med den stærke satsning på sociale medier og e-handel i
år er der både mulighed for at møde en lang række interessante kunder, men i høj grad også mulighed for at netværke med eksperter inden for området, som kan hjælpe os i det daglige salgsarbejde.”

90,7% af udstillerne i 2010 siger i evalueringen at de gerne deltager i 2011, så der bliver rift om pladserne når Iværk&Vækst åbner dørene for endnu en succes fredag d. 9. og lørdag d. 10. september i Forum Copenhagen.

Kontakt Eva Vedel på eva@ivaerk.dk eller på tlf. 24 40 13 70 og hør om placeringsmuligheder i de forskellige zoner.

60% af de besøgende kommer for at møde udstillerne – kommer du for at møde dem?

I dag åbner vi for standsalget over for alle – dvs. fra i dag kan du booke en stand også selvom du ikke er tidligere udstiller. Vi tildeler stande efter først til mølle princippet. I standplanen kan du se de forskellige standområder. Download udstillerfolderen og kontakt os på eva@ivaerk og hør, om din favoritplacering stadig er ledig.

Angela Jia Kim

Sociale medier og vækst gennem oplevelser får ekstra fokus i 2011

I år henter vi alle danske eksperter i sociale medier til Iværk&Vækst. Vi opretter et helt område kun med fokus på salg og profilering via de sociale medier og du er inviteret som standholder, hvis du hører til eliten inden for sociale medier i Danmark. Læs mere på ivaerk.dk.
Ligeledes kan du blive en del af vores nye område – vækst gennem oplevelser – hvis du har en ydelse, der kan hjælpe vores besøgende i gang med at sælge via oplevelser.

Allerede tilmeldte udstillere til Iværk&Vækst2011

Vel mødt på Iværk&Vækst2011 i Forum Copenhagen d. 9. & 10. september 2011. Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2011 på Facebook
Frameld dig denne e-mail-liste