Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV 1. JUNI

Giver dit produkt én på opleveren?

Vækst via oplevelser er et af hovedtemaerne på årets Iværk&Vækst. Her bidrager Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi (CKO) med input og ekspertise, og det er ikke kun iværksættere inden for underholdningsbranchen, der kan være med. "Vi henvender os til alle typer virksomheder og har fokus på traditionelle industri- og produktionsvirksomheder," fortæller konsulent Margit Frøjk Lind fra CKO. 

Frese Metal- og Stålstøberi A/S
Foto: Frese A/S

Crowdfunding kan finansiere dit projekt

Penge til at realisere de gode ideer er mange iværksætteres største hovedbrud. Det problem gør iværksætteren Michael Eis nu et alternativt forsøg på at løse med tjenesten Booomerang.dk (bemærk tre o'er), der er en såkaldt crowdfunding-tjeneste. Her kan hr. og fru Danmark give penge til de opstartsprojekter, som de synes fortjener at komme i luften.

Michael Eis, Booomerang.dk

Innovation Lab – nu med CONNECT Denmark

Traditionen tro afholdes der Innovation Lab på Iværk&Vækst. I år drives seancen af CONNECT Denmark, og tager form af to idéudviklingsworkshops fredag d. 9. september - én om formiddagen, og én om eftermiddagen. Du har mulighed for at deltage i den ene af dem. På workshoppen får du chancen for at skabe og udvikle ideer på en effektiv, sjov, anderledes og udfordrende måde i tæt samarbejde med 24 andre opfindsomme mennesker.

Innovation Lab

Forøg dit salg på Iværk&Vækst med Freemium

På årets Iværk&Vækst introducerer vi et Freemium-koncept, hvor du som udstiller kan tilbyde potentielle kunder en gratis prøve på dit produkt. Alle besøgende modtager ved indgangen en liste over tilgængelige Freemium-produkter på messen, og derfor kan det give dig et ekstra godt besøgtal på din stand at deltage i Freemium-konceptet.

PR-håndbog og gratis udsendelse af pressemeddelelser

Som udstiller på Iværk&Vækst2011 har du adgang til to gode tilbud fra pressebureauet PressWire. For det første kan du publicere din pressemeddelelser ganske gratis på PressWire, så journalister og medier kan holde sig orienteret om nyheder fra din virksomhed. Det andet gode tilbud er, at du kan downloade PressWires PR-håndbog i pdf-format – også helt gratis.

PR-HÅNDBOGEN

Allerede tilmeldte udstillere til Iværk&Vækst2011

75 pct. af standene på Iværk&Vækst2011 er allerede booket. Ønsker du også at deltage som udstiller? Kontakt Eva Vedel, tlf. 24 40 13 70, eva@ivaerk.dk
Vel mødt på Iværk&Vækst2011 i Forum Copenhagen d. 9. & 10. september 2011. Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2011 på Facebook


Iværk&Vækst 2011 | C/O Expo Viva ApS | Tlf. +45 24 40 13 70
Frameld dig denne e-mail-liste