Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV 1. JULI

Book din billet nu!

Så er det muligt at booke billet til Iværk&Vækst2011. Der er også åben for forhåndstilmelding til de mange workshops – det sker lige her. Programmet bugner af spændende talere og workshops. Som et af højdepunkterne kan du bl.a. møde superiværksætteren Lars Larsen, der vist ikke behøver nogen nærmere introduktion. Jysk-stifteren taler på Scenen fredag kl. 16.00-16.30. Lars Larsen er langt fra den eneste spændende iværksætterhistorie, som du kan høre på Iværk&Vækst2011.

Frese Metal- og Stålstøberi A/S

Fra nul til 100 på mavefornemmelse

Der kan ikke have været mange rolige øjeblikke i Torben Klitbos liv, siden han i 2003 slog dørene op for restauranten Cofoco på Vesterbro i København. I dag driver han ni restauranter i København og fire takeaway-butikker, et lille hotel i Sydfrankrig og magasinet Copenhagen Food. Derudover er han medejer af Roomservice.dk, en onlineportal, der leverer mad fra de bedste restauranter. Omsætningen runder de 100 mio. kr. i år. "Jeg interesserer mig for alt, hvad der rører sig inden for gastronomi," siger Torben Klitbo.

Michael Eis, Booomerang.dk

Klar til vækst med Ready-Set-Grow.biz

Et af årets nyskabelser på Iværk&Vækst2011 er aktivitets-området Ready-Set-Grow, der lanceres i samarbejde med webportalen af samme navn. Ready-Set-Grow.biz er en kombineret vidensportal og indkøbscentral, hvor du på få klik får adgang til ALT det, du har brug for som ny eller erfaren erhvervsdrivende. Kvinderne bag hedder Line Baun Danielsen og Gitte Haaning Høj, og sammen står de klar med en palette af gode tilbud til de besøgende på messen.

Gitte Haaning Høj og Line Baun Danielsen

Stadig pladser på CONNECT Innovation Lab

Der er stadig mulighed for at sikre sig en plads på en af de to idéudviklings-workshops, der udgør årets Innovation Lab. De løber begge af staben fredag den 9. september, den ene om formiddagen fra kl. 10.00-13.00, og den anden om eftermiddagen fra kl. 13.30-16.30. På workshoppen får du chancen for at skabe og udvikle ideer på en effektiv, sjov, anderledes og udfordrende måde i tæt samarbejde med 24 andre opfindsomme mennesker.

Allerede tilmeldte udstillere til Iværk&Vækst2011

85 pct. af standene på Iværk&Vækst2011 er allerede booket. Ønsker du også at deltage som udstiller? Kontakt Eva Vedel, tlf. 24 40 13 70, eva@ivaerk.dk
Vel mødt på Iværk&Vækst2011 i Forum Copenhagen d. 9. & 10. september 2011. Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2011 på Facebook


Iværk&Vækst 2011 | C/O Expo Viva ApS | Tlf. +45 24 40 13 70
Frameld dig denne e-mail-liste