Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV 2. AUGUST

Giv os input i årets Iværksætterundersøgelse

Er du selvstændig? Så fortæl os, hvad du oplever som barriere for vækst, og hvad dine forventninger til fremtiden er. Vi håber, at du ville bruge 10 minutter på at besvare Iværksætter-undersøgelsen, der bl.a. anvendes til at sætte fokus på de udfordringer, iværksætterne står overfor. Undersøgelsen gennemføres af Multidata og øvrige sponsorer af Iværk&Vækst.

Frese Metal- og Stålstøberi A/S

Har du købt din billet til Iværk&Vækst2011?

Programmet på Iværk&Vækst2011 bugner af gode talere. Skynd dig at book din billet her. Spekulerer du over, hvad der gemmer sig bag titlen "De gamle dør og du scorer kassen", så er det om at stå klar ved Scenen lørdag d. 10. september kl. 10.30-11.30, hvor Martin Thorborg lukker op for godteposen. Verden ændrer sig ekstremt meget i denne tid – gamle virksomheder dør, og det giver plads til nye virksomheder. Thorborg giver sit bud på, hvad der sker, hvad du kan gøre, og hvorfor det bliver sindssygt spændende at drive forretning de kommende år.

Michael Eis, Booomerang.dk

Det vil jeg se på Iværk&Vækst – to iværksættere fortæller

På en stor event som Iværk&Vækst2011 kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvordan man vil bruge tiden. Vi har spurgt to tidligere besøgende, hvad de planlægger at se og høre i år. Lotte Andreasen er indehaver af firmaet Værdibutikken, og har været med på Iværk&Vækst de seneste tre år, hvor hun har været en del af Aminos stand. I år glæder hun sig til selv at komme ud at opleve eventen, og er allerede ved at planlægge den store tour: "Lars Larsen står allerhøjest på listen. Det er lige før, jeg tager soveposen med for at få en god plads," fortæller hun.

Gitte Haaning Høj og Line Baun Danielsen

Fra selvstændig til headhuntet direktør

Man kan sagtens få succes som iværksætter, selv om man starter i mangel af bedre at tage sig til. Det kan dir. Birgit Aaby fra Lyngby Boldklub tale med om. Firmaet hun var ansat i blev solgt, og da hun stod uden job, begyndte hun at gøre rent. Det blev til firmaet Combi Service, som hun i dag stadig ejer 95 pct. af, men som nu drives af en direktør, mens Birgit Aaby selv er blevet headhuntet til en stilling som direktør for Lyngby Boldklub. På Iværk&Vækst2011 kan du høre hende tale om, hvad der skal til for at få succes som selvstændig – blandt andet.

Allerede tilmeldte udstillere til Iværk&Vækst2011

87 pct. af standene på Iværk&Vækst2011 er allerede booket. Ønsker du også at deltage som udstiller? Kontakt Eva Vedel, tlf. 24 40 13 70, eva@ivaerk.dk
Vel mødt på Iværk&Vækst2011 i Forum Copenhagen d. 9. & 10. september 2011. Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2011 på Facebook


Iværk&Vækst 2011 | Tlf. +45 24 40 13 70
Frameld dig denne e-mail-liste