Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV 7. SEPTEMBER

Velkommen til Iværk&Vækst2011

Endelig blev det september og om få dage åbner vi dørene til et brag af en messe i Forum. Alle stande er udsolgt, men der er stadig mulighed for at komme med som besøgende. Bestil din billet her. Der er ganske få ledige workshoppladser, så reserver din workshopplads i dag, når du bestiller din billet. Som noget nyt kan du i år downloade eventkalenderen som pdf, så du har et bedre overblik over alle programpunkter. Vi ses d. 9. og 10. september 2011!

Valgkampen rykker ind på Iværk&Vækst

Hjælp den bramfri serieiværksætter og forretningskvinde Michelle Hviid fra runningdinner.dk med at få konkrete løfter ud af fire af tidens mest markante politikeres valgflæsk, når hun repræsenterer iværksætterne på Scenen i en intens politisk debat, fredag kl. 11.00.

Følg os begge dage på de sociale medier

Livestreaming, liveinterviews broadcastet via facebook og løbende opdateringer på facebook og Twitter hjælper dig til at manøvrere i et messeprogram med vokseværk. Og så får du tips til, hvordan du selv kan bruge de sociale medier i din egen virksomhed.

Sociale medier på Iværk&Vækst2011

Gratis i gang - Få Freemiums af udstillerne

Husk, at udstillerne i år sørger for, at du kommer ekstra godt fra start uden udgifter. Ved indgangen i Forum får du udleveret en liste over gratis prøveprodukter – kaldet Freemiums – som du kan hente på udvalgte stande. Du kan forberede dig hjemme fra ved at finde listen på forhånd her.

Er det en god idé at ansætte sin nabo eller bedste ven?

Skal jeg udbetale løn under barns første sygedag? Må medarbejderne give knus, når du selv giver hånd?

Alle de spørgsmål og mange flere vil Anette Sand, Regnskabsskolen, og Søren Lindholm Hansen, Multidata, svare på, når de holder workshop på Iværk&Vækst. Vi lover, at du bliver klædt på fra yderst til inderst til at håndtere de emner, der uværgerligt dukker op, når man vokser fra lille iværksætter til arbejdsgiver. Deltag i Anette og Sørens workshop "Nye medarbejdere – her er tjeklisten" lørdag kl. 14.00-14.30 i Connect Innovation Lab. Tilmeld dig, når du bestiller din billet.
Anette Sand og Søren Lindholm Hansen

Mød den nye portal for vidensiværksættere i København

Hvordan får man fat i en skarp studerende til sin iværksættervirksomhed? Den nye onlineplatform Foundable giver svaret på Iværk&Vækst på stand 300.

Sådan kan dit firma vokse uden bekymringer

Hvordan sikrer du, at dit firma holder indtjeningen, selvom du eller du eller en af dine nøglemedarbejdere skulle blive uarbejdsdygtig på grund af sygdom? Codan giver dig svaret på stand 400.

Udstillere på Iværk&Vækst2011

Herunder kan se hvilke virksomheder, der udstiller på Iværk&Vækst2011.
Vel mødt på Iværk&Vækst2011 i Forum Copenhagen d. 9. & 10. september 2011. Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2011 på Facebook


Iværk&Vækst 2011 | Tlf. +45 24 40 13 70
Frameld dig denne e-mail-liste