Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Terminalerne - København - 29/9 2015
 

Iværk&Vækst hopper i havnen


I vores søgen efter nye, innovative rammer med højt til loftet og frihed til selv at vælge såvel indretning som udbud af mad & drikke, er vi glade for at kunne løfte sløret for dette års ramme for Iværk&Vækst:

TERMINALERNE i Nordhavnen - Københavns nye maritime oplevelses venue med udsigt til himmel, hav og årets iværksætterinspiration!

For dig i bil er der masser af P-pladser lige foran døren og ellers er det blot en frisk cykeltur fra centrum eller med offentlig transport via Nordhavn Station.

Samtidig har vi fulgt opfordringen om et Iværk&Vækst i koncentreret form iført storbypuls og udvidet business og matchmaking potentiale. Iværk&Vækst afholdes således over én dag i stedet for to. Til gengæld anbefaler vi, at du afsætter hele dagen og møder op, når dørene åbner, så du får ladet inspirationsbatterierne helt op og får fuldt udbytte af din værdifulde tid.

Sæt et stort kryds HELE dagen tirsdag d. 29. september 2015.
 

Løverne slippes løs på Iværk&Vækst


Iværk&Vækst og DR indgår samarbejde for at sætte ekstra fokus på iværksættere med X-factor.

Du kan fra medio september glæde dig til at opleve den danske version af den populære BBC programserie "Dragons Den", hvor stærke iværksættere med globalt vækstpotentiale pitcher foran et ekspertpanel af investorer og iværksættere, der selv er gået hele vejen. DR står bag 8 programmer med titlen "Løvens Hule".

På Iværk&Vækst kan du møde nogle af løverne og måske nogle af de heldige iværksættere, der kom gennem nåleøjet og lykkedes med at få finansiering til at rulle deres væksteventyr ud.

Både op til, under og efter Iværk&Vækst forener DR og Iværk&Vækst kræfterne for at tage pulsen på iværksætteriet og for at gøre iværksætterheltene mere synlige.

Eva Vedel fra Iværk&Vækst udtaler: "Vi hilser alle proaktive iværksættertiltag velkomne, men det er særligt glædeligt, når Danmarks hoved TV-kanal, DR, vælger at slå et slag for iværksætteriet. Det er helt oplagt at forene kræfterne i bestræbelserne på at klæde iværksætterne endnu bedre på til at gå "all in" og jeg glæder mig til at hilse både løver, løvinder og iværksættere velkomne på Iværk&Vækst".


YES, du er inviteret!
Reservér dagen til at få fyret op under din forretning og book din gratis billet nu!

OBS : No Show gebyr på kr. 150,-
 

Vil du også være med til at fyre op under iværksætteriet?

Hvis ikke du allerede har forhåndsbooket din udstillerplads, kan du nå det endnu.

Kontakt Eva Vedel på tlf. 24 40 13 70 eller eva@ivaerk.dk

 
Følg os på Facebook
Iværk&Vækst | Tlf. +45 24 40 13 78
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk