Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2010
10. OG 11. SEPTEMBER 2010 I FORUM COPENHAGEN
NYHEDSBREV JULI

Iværk&Vækst2010 tager form

– og du kan allerede nu købe din billet online!

Nu offentliggør vi eventkalenderen til Iværk&Vækst2010. Fredag og lørdag er fyldt til bristepunktet med spændende indslag på scenen og i Tranquebar Inspirationscafé, og der er mulighed for at tilmelde sig en lang række workshops, når man køber billet - men det gælder om at være hurtig, for der er rift om workshop-pladserne!

Kort sagt er der lagt op til at du kan blive inspireret og få ny viden om, hvordan du kommer næste skridt med din virksomhed, hvad enten du vil forsøge dig med de sociale medier som markedsførings- og kommunikationskanal, bygge en milliard-forretning på fem år, finde et godt franchise, score kassen på nyhedsbreve, tage ordet i din magt, eller sælge din gode historie til pressen – for blot at nævne et lille udpluk af de mange tilbud.

Se hele eventkalenderen her
.

Vi har nu også åbent for billetsalget direkte fra hjemmesiden. Klik her for at gå direkte til billetsalg.

Hent inspiration fra internationale trends

I en verden, hvor trends spreder sig hurtigere og hurtigere fra land til land og fra verdensdel til verdensdel, kan det betale sig at følge med i, hvad der sker uden for landets grænser. Vi har til dette års Iværk&Vækst rettet kikkerten mod det store udland, og ladet nogle globale trends gå igen i programmet.

Blandt de fremherskende trends er bevægelsen mod vækst gennem netværk, hvor ikke mindst kvindelige iværksættere er med helt fremme. På Iværk&Vækst2010 kan du bl.a. møde den amerikanske netværksdronning og iværksætter Angela Jia Kim fra Savor the Success, og herhjemmefra er der input til at nå målet via netværk fra bl.a. Charlotte Junge og Soulaima Gourani.
Vi får også besøg af den amerikanske iværksætter bag reality star-booking firmaet Reel Management, Marc Marcuse, der taler om en anden trend, som han selv er eksponent for: nemlig at bruge reality stjerner i markedsføringen.

Og inden for den internationale trend mod social iværksætteri byder vi på oplæg fra iværksætteren Luna Hvid, der tjener penge på at gøre en forskel, og på Center for Socialøkonomi, der på Iværk&Vækst2010 blandt andet modtager nomineringer til en særlig pris til sociale iværksættere.

Verden venter ikke bare på iværksættere – den giver også inspiration til, hvordan man når sine mål...

På ivaerk.dk kan du se hele programmet for Iværk&Vækst2010

Sådan får du succes som iværksætter

Er der i grunden andet du har behov for at vide, end det som denne overskrift lægger op til? Vicedirektør Anders Hoffmann fra Erhvervs- og Byggestyrelsen kaster sig over emnet fredag middag på Iværk&Vækst2010 – og det bliver ikke ren lommefilosofi.

"Jeg kombinerer to ting. For det første alle de analyser, vi i Erhvervs- og Byggestyrelsen har lavet over årene, hvor vi har set på, hvad succesrige iværksættere gør, som ikke-succesrige ikke gør. Her går jeg ind og laver en summering på tværs af alle analyser. For det andet vil vi gå ned i de accelerator-programmer og vækstforløb, vi har kørt, og se på, hvad vi har lært,” fortæller Anders Hoffmann. "Formålet er at give tilhørerne gode ideer ved at se på nogle fællesnævnere, vi kan bruge," siger han.
Vicedir. Anders Hoffmann, Erhvervs & Byggestyrelsen
"Den statistiske del giver ideer om, hvad der er værd at gøre, mens den anden del f.eks. handler om, hvordan du arbejder med dine kunder. Det er ting, som er svært at lave statistik på,” lyder det.

Et par guldkorn kan han allerede nu løfte sløret for: ”De to vigtigste er at kende din branche og inddrage dine kunder. Det er helt tydeligt dem, der inddrager kunderne, der klarer sig bedst, både i produktudvikling og salg. De har en helt anden forståelse af, hvordan de skaber værdi.”  

Hør Anders Hoffmann på Iværk&Vækst2010 på Scenen fredag kl. 12.00

Adwords skal bruges i synergi med andre medier

Søgemaskinemarketing er en annonceringsform, det kan betale sig at have kendskab til. Hvordan bliver du fundet, når en potentiel kunde søger på de produkter, du sælger? Det ved Google Adwords-ekspert Nicolas Zangenberg fra firmaet a-better-traffic.com en hel del om, og på Iværk&Vækst2010 deler han ud af sin viden.

”Jeg koncentrerer mig om hele mediebilledet omkring at bruge Google Adwords. Hvis du hører en radioreklame, og du ikke kan huske navnet på virksomheden som annoncerer, hvad gør du så? Du går ind på Google og søger. Hvis ikke firmaet kommer op, når der søges, så vælger du en konkurrerende virksomhed i stedet,” siger han.

Man skal med andre ord findes, når der bliver søgt på ens produkter, firmanavne, mærker og brancherelaterede ord, og det er Adwords en indgang til. Men det er en fordel at bruge dem sammen med andre medier for at få synergieffekt, siger Zangenberg:
Nicolas Zangenberg, a-better-traffic.com
”De kan bruges parallelt med f.eks. sponsorater eller display advertising. Alle de omkringliggende medier skaber basis for genkendelsesværdi på Google Adwords. Man fanger brugerne i den øverste del af salgstragten, og samtidig i den nederste del, hvor købsbeslutningen træffes.” 

Budgettet spiller selvfølgelig en vigtig rolle. ”Det er sjovere at bruge 100 pct. på den nederste del af tragten, hvis man ikke har flere penge end det,” siger Nicolas Zangenberg.

Mød Nicolas Zangenberg på Iværk&Vækst2010, hvor du bl.a. kan høre om de seks største Adwords-brølere.

Stadig pladser på Danfoss Innovation Lab

Konkrete værktøjer, der kan sætte skub i din iværksætterkarriere og gøre din idé til en blomstrende forretning. Det er tilbuddet til deltagerne på Danfoss Innovation Lab, der i år igen afholdes på Iværk&Vækst. Der er stadig pladser at få – men skynd dig, det går stærkt! Læs mere her

IVÆRKSÆTTEREN udgiver særudgave

Igen i år udgiver magasinet IVÆRKSÆTTEREN en særudgave op til Iværk&Vækst. Særudgaven udkommer et par uger før messen og distribueres i et oplag på 25.000 til iværksætterknudepunkter landet over, uddannelsesinstitutioner i hovedstadsregionen, til bladets faste modtagere samt til de besøgende på selve messen.  

Der er stadig mulighed for at få en annonce med i særudgaven, og derved forstærke og forlænge effekten af en stand på Iværk&Vækst. Kontakt Media-People på tlf. 39 20 08 55 for at høre nærmere.

Frameld dig denne e-mail-liste