Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2010
10. OG 11. SEPTEMBER 2010 I FORUM COPENHAGEN
NYHEDSBREV AUGUST

20 pladser ekstra på hver workshop!

Næsten alle workshops på årets Iværk&Vækst blev udsolgt kort efter at billetsalget startede. Derfor har vi nu udvidet med ekstra 20 pladser til hver workshop, som du kan booke fra i dag.

Book din workshop når du køber billet - klik her for at gå til billetsalg.

Stadig få ledige stande

110 udstillere har nu tilmeldt sig Iværk&Vækst2010! Der er dog stadig få ledige stande i nogle af områderne - men du skal være hurtig!

Kontakt sekretariatet på tlf. 24 40 13 70, hvis du vil sikre dig en af de sidste stande.

Er der nogen, der kender en freelancer?

Både iværksættere og vækstvirksomheder kan få brug for den fleksibilitet og ekspertise, som freelancere kan tilbyde. Men hvor finder man den rigtige? Svaret er selvfølgelig: På Freelance Business Dating området på Iværk&Vækst2010.

Er du freelancer, er der få ledige standpladser at få hvis du er hurtigt ude. Læs mere her og tilmeld dig i dag.

Det hårde, men sunde arbejdsliv – realistisk set...

Det er hårdt – både at være iværksætter og drive en vækstvirksomhed – og for mange betyder arbejdspresset, at man ikke lige når at dyrke motion, eller måske har for dårlige spisevaner.

Hos Codan kender man til de potentielt alvorlige konsekvenser, som det kan have for en lille virksomhed hvis ejeren må lægge sig syg, og derfor har de bestilt ernæringsekspert Christian Bitz – kendt fra Go’morgen Danmark – til at give de travle iværksættere på Iværk&Vækst2010 et par gode råd om sundhed – men fra et realistisk perspektiv.

”Jeg snakker om sundhedsrealisme. Hvordan bliver sundhed en realistisk del af hverdagen, i stedet for nogle urealistiske planer, som man ikke kan nå alligevel. Så det er helt nede på gulvet,”
Christian Bitz
fortæller Christian Bitz. ”Jeg bruger mig selv som eksempel. Jeg lever et travlt liv med nok lidt for mange opgaver, men også en kone og nogle børn, jeg gerne vil se,” siger han. 

Det handler om balance mere end om løftede pegefingre – og det behøver ikke være kedeligt: ”Som altid når jeg optræder lægger jeg en vis underholdende tone på det. Og så gør jeg meget ud af, at det bliver konkret. Det skal være noget, man kan bruge i sin egen hverdag og virksomhed, som jo nok har at gøre med alt andet end sundhed. Men det er vigtigt, at det er noget man kan relatere til og bruge – og synes det er sjovt.”   

Hør Christian Bitz indlæg på Scenen fredag kl. 11.30

Vind en brunch - deltag i årets Iværk-undersøgelse

I forbindelse med Iværk&Vækst 2010 gennemfører Multidata i samarbejde med de øvrige sponsorer en undersøgelse om de succeskriterier og barrierer, danske iværksættere og selvstændige oplever. Jo flere besvarelser vi får ind, jo større analysegrundlag har vi at arbejde ud fra, så vi håber, du vil tage dig tid til at bruge de ca. 15 minutter, det tager, at udfylde spørgeskemaet.

Klik her for at deltage!

Som tak trækker vi lod om 5 x bøger af iværksætter og netværksekspert Charlotte Junge (Netværk – vejen til målet, ver. 2.0) samt 5 x Smartbox, brunch for to.

Giver dit produkt en på opleveren?

Oplevelser er oppe i tiden – også når det gælder produkter. De skal ikke bare købes for deres brugsværdi. De må gerne give forbrugeren en oplevelse. Men hvad vil det egentlig sige? 

”Produktet tilføres noget. Man går fra én til tre dimensioner i forhold til kundernes oplevelser,” siger Jens Damgaard fra firmaet Samuraia Business&Art, der arbejder med oplevelsesbaseret forretningsudvikling.

”Man tilfører flere perspektiver, vækker flere sanser og styrker kundernes indlevelse. Det handler også om at tage vare på kunderne i en verden, der er overfyldt med kommunikation,” uddyber han. I den workshop, som han sammen med sin kollega Pernille Sif Orellana holder på Iværk&Vækst2010, vil han fortælle,
Jens Damgaard
hvordan man kan skabe gode oplevelser og integrere det i produktet.

”Vi tager udgangspunkt i en blanding mellem erhvervslivet og kunstverdenen. Kunsten kommer ind for at lave en transformation af produktet, men det handler også om måden at kommunikere og se på. Der er et virkelig stort potentiale for at differentiere produkter og services.”

Firmaets metodikker sigter mod at åbne op for den venstre hjernehalvdel. ”Når vi rammes på det rationelle og emotionelle bliver det en helt anden helhedsoplevelse. Farver og lugte folder alle sanser ud. Alle kan genkende det, når det virker. Det er et uinstinkt for os mennesker,” lyder det fra Jens Damgaard.  

Mød Samuraia Business&Art i deres workshop fredag kl. 12.00 på Iværk&Vækst2010. Book din workshopplads i dag, når du køber billet. Kun få tilbage!

E-handel: Få succes online med din virksomhed!

Salg på internettet eksploderer. Danskere elsker at handle på nettet og hele 92% søger på internettet, inden de gør et køb. Der forventes et boom i online-salget og en omsætning på op imod 40 milliarder i 2010. Der er derfor ingen tvivl om, at virksomheder, som udnytter de muligheder, der ligger online og ved e-handel, opnår store konkurrencefordele.

På Iværk&Vækst2010 afholder Mamut og Google i samarbejde en workshop, hvor de ser på online-trends, giver tips til, hvordan du kan gøre netop din webshop til kundernes foretrukne, og viser, hvordan du får trafik på siden og hvordan du enkelt kan administrere forretningsgangen. Endvidere får du indblik i hvor nemt det faktisk kan være at oprette og udnytte en hjemmeside og webshop.

Google viser også, hvor let det er at komme i gang med og få udbytte af Adwords. Søgemaskinemarkedsføring er den mest målbare og omkostningseffektive afsætningskanal og samtidigt en af de mest enkle at komme i gang med. Så hvis du hurtigt vil se effekt og have flere besøgende til dit website eller kunder til din webshop, kan du med fordel deltage i denne workshop med Mamut og Google.

Arrangementet henvender sig til virksomheder, der vil skabe det bedst mulige afsæt online, eller udnytte de mange muligheder der ligger i at være synlig på internettet – uanset om du gerne vil informere, yde service eller sælge produkter og ydelser online.

Mød Google og Mamut  i deres workshop fredag kl. 10.30 eller lørdag kl.13.30 på Iværk&Vækst2010. Book din workshopplads i dag, når du køber billet. Kun få tilbage!

Såfremt at workshoppen er overtegnet, når du forsøger at tilmelde dig, så har du i stedet muligheden for at møde Mamut og Google på deres stand.

Klik her for at sikre dig tid med Mamut og/eller Google

Frameld dig denne e-mail-liste