Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV AUGUST 2012

DET GIK I FISK OG BLEV EN SUCCÉS!

Frisk fisk lige til døren lyder ikke som den letteste forretningsidé at føre ud i verden.

Ikke desto mindre har Væxt-faktor finalist Betina Kühn gjort Skagen Food til ikke blot danskernes foretrukne fiskeleverandør og et kendt brand, men er også i gang med at udvide fisketerritoriet udenfor landets grænser.

Betinas bedste råd til andre iværksættere er at sætte mål og være modig og ikke mindst at lytte til de rigtige og overhøre de andre. Hør hvordan man får succes i en traditionel branche og om de vilde vækstplaner for Skagen Food, når Betina Kühn deler ud af sine erfaringer og gode tips på Iværk&Vækst.

www.skagenfood.dk
Betina Kühn, Skagen Food.

SÅDAN BLIVER DU KØBT!

Uanset om du sælger produkter eller ydelser, uanset om du skal have fat i en investor eller om du skal låne i banken, og uanset om du skal omtales i en artikel eller i TV... ... så handler det om at blive købt og ikke om at sælge!

Karin Krogh fra Nyt Potentiale deler ud af tips og tricks, og vil fra scenen involvere alle deltagere i, hvordan man med forbavsende små ændringer kan forstærke sit budskab og sin personlige performance.

I oplægget vil et udvalg af tilhørerne få mulighed for at få direkte respons på deres performance. Både fra resten af tilhørerne og fra Karin. Vi kan godt love, at det bliver både klogt og sjovt!

www.nytpotentiale.dk

Book billet og workshop her
(begrænset antal workshoppladser)

Karin Krogh, Nyt Potentiale.

ER DU EN RISING STAR?

Udstillertilbud til nyetablerede virksomheder, der er max. 2 år gamle og med højst én ansat udover dig selv!

Har du unikke løsninger eller produkter, der kan hjælpe iværksættere og selvstændige godt i gang eller videre til vækst, så har du mulighed for at ansøge om en plads i Rising Stars området, hvor du på en åben stand på 6m2 kan eksponere dit firma og dine produkter til en attraktiv pris. Til gengæld byder du ind med intensiv markedsføring af I&V i dine egne markedsføringskanaler (i fælles interesse).


I udvælgelsen lægges der vægt på hhv. nyhedsværdi, produktrelevans og udstillermix (vi vil gerne have størst mulig diversitet) samt hvilken markedsføring du kan byde ind med.

Normal pris kr. 12.965,- excl. moms
Din pris kr. 6.995,- excl. moms

Ansøgningsfrist er mandag d. 13. august
OBS : Begrænset antal pladser!

Mød disse udstillere! De fyrer op under både din og egen forretning på Iværk&Vækst.

Velkommen ombord til disse aktører, der bringer virksomheder til næste vækst niveau:

Vil du med ombord?
Kontakt Eva Vedel på eva@ivaerk.dk el. tlf. 21 20 75 85
Vel mødt på Iværk&Vækst2012 i Øksnehallen d. 14. & 15. september 2012

Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2012 på Facebook


Iværk&Vækst 2012 | Tlf. +45 21 20 75 85
Frameld dig denne e-mail-liste