Se dette nyhedsbrev i en browser
Iværk&Vækst2011
NYHEDSBREV AUGUST (4) 2012

MANGLER DU KAPITAL?

Hvis ikke din elevatortale allerede sidder i skabet, er det ved at være tid til at pudse den af, så du er rustet til mødet med investorerne på Iværk&Vækst. Skal banken på banen? Vil du møde en Business Angel? Hvordan kan man komme i spil til at søge fondsmidler? Har du brug for kapital til en socialøkonomisk virksomhed? Hvor meget er du selv beredt på at satse?

Mød bl.a. Nordea, 1stMile, Den Sociale Kapitalfond og De 3 engle blandt udstillerne og læg vejen forbi rådgivningszonen IVÆRKSTEDET, hvor eksperterne også står klar.

"Vi deltog for første gang på Iværk&Vækst som udstillere sidste år, og vi var rigtig glade for at være der. Messen giver os en mulighed for at møde iværksætterne i øjenhøjde og høre dem pitche deres idéer på stedet. Vi kan ret hurtigt vurdere, om et koncept er noget for os, så de fleste får en tilbagemelding med det samme", udtaler Johnnie Bloch Jensen fra Business Angel-syndikatet, De 3 Engle.
Johnnie Bloch Jensen

HAR DU HUSKET AT BOOKE DIN BILLET TIL IVÆRK & VÆKST?

Som facebookfan af Iværk&Vækst inviterer vi på både gratis entré og bogen
"Den Geniale Iværksætter" af Toke Kruse.

Kender du ambitiøse iværksætter i dit netværk, er du velkommen til at
invitere dem med! Se link: http://bit.ly/billet3

EN GENIAL OPFINDELSE - SODAVANDSDÅSER SOM NÅLEBEHOLDER

Den dansk-vietnamesiske designer Han Pham har opfundet en enkel, men sikker måde at komme af med brugte nåle efter injektioner. Yellow Needle-Cap-låget er konstrueret således, at det ikke kan tages af, når det er sat fast på dåsen.

Det gule låg har en åbning til at knække nåle af, så de ender i dåsen, og som ikke giver plads til at en barnefinger kan finde vej derned. Opfindelsen er afsat på licenskontrakt til den danske innovationskatalysator imakers og spås en gylden vækstfremtid med et kæmpe potentiale i de dele af verden, hvor forbruget af injektionsnåle er millionstort.

Læs mere her, se Yellow Needle Cap på Iværk&Vækst og hør, hvordan du selv kommer videre som opfinder. 

FULDTIDSSTUDERENDE MED EGEN VIRKSOMHED

Kan man godt drive en seriøs virksomhed ved siden af et fuldtidsstudie? Svaret er et stort rungende ja, hvis man spørger idémanden bag Guerilla Café, Ben Eshel, der både studerer e-concept development på Københavns Erhvervsakademi og driver og videreudvikler Guerilla Café sammen med sin partner og medstuderende Mathias Thorning Pedersen. Guerilla Café er en mobil café bygget op omkring Growers Cup's patenterede kaffebryggersystem, der hylder den friskbryggede kvalitetskaffe "on the rocks"!

Vi spurgte Ben hvor han ser sig selv om 5 år. "Om 5 år er konceptet Guerrilla Café blevet et brand for sig selv og veletableret i Danmarks største byer og vil forhåbentlig også eksistere i andre lande til den tid."

Det er lysten, der driver værket."Intet kan erstatte følelsen af at starte noget nyt, få en aftale i hus eller se sin virksomhed vokse. Påskøn den proces, der er mellem start og mål og lad ikke dit mål være penge, men glæden ved at leve af noget, du kan stå inde for. Det er mit bedste råd til andre iværksættere" supplerer Ben.

Oplev Guerilla Café på Iværk&Vækst!
Guerilla Café
Ben Eshel og Mathias Thorning Pedersen

110 udstillere står klar til at fyre op under DIN forretning!

Se hvem du kan møde:

Vil du med ombord?
Kontakt Eva Vedel på eva@ivaerk.dk el. tlf. 21 20 75 85
Vel mødt på Iværk&Vækst2012 i Øksnehallen d. 14. & 15. september 2012

Følg os på Facebook!
Iværk&Vækst2012 på Facebook


Iværk&Vækst 2012 | Tlf. +45 21 20 75 85
Frameld dig denne e-mail-liste