Denne tekst er en preheader, som uddyber indholdet af nyhedsbrevet. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV APRIL (3)
 

Disruption på superliganiveau

Vi ser det igen og igen. Traditionelle brancher, der overhales indenom. En af de højaktuelle startups, der har taget kampen op med ikke bare hotelbranchen, men også en mastodont som hotels.com, toner i øjeblikket frem på TV skærmen med Casper Christensen og Lars Seier som ansigterne udadtil.
 
Indadtil er det den kun 26-årige Mathias Lundø Nielsen, der er stifteren og CEO i Nustay. En portal, der er bygget på Big Data og derfor giver dig mulighed for at finde dit drømmehotel til den bedst mulige pris baseret på dine ønsker og interesser. Vi mødte Mathias i dagene efter den første TV-lancering, hvor han kunne fortælle, at Nustay var blevet løbet over ende, idét 1,8% af Danmarks befolkning havde forsøgt at signe op.
 
En imponerende iværksætterrejse fra Mathias gik ud af 9. klasse for at satse på salg af hip hop tøj på nettet til denne nye storstilede satsning (nu med en MBA i bagagen), base i Dubai og en imponerende investorkreds med bl.a. Lars Seier omkring bordet.
 
Vi er glade for, at Mathias når omkring sin fødeby Randers mellem lanceringerne i det store udland.
 
Glæd dig til at få insidertips om DISRUPTION PÅ SUPERLIGANIVEAU! 
Mathias Lundø Nielsen
 
 

Mød Datingkongen og find din egen Business Date

 
Serieiværksætter og Business Angel Morten Wagner, der har rødder i Viborg og i dag bor i Spanien, har taget turen hjem for at sprede iværksættergejst på Iværk&Vækst.
 
Med sædvanlig høj cigarføring vil Morten rulle de nøgne iværksættersandheder frem i lyset. Du vil få indsigt i Morten's både op- og nedture undervejs fra opstarten af Dating.dk til livet som serieiværksætter og Business Angel og nu også medlem af Seier Capital Advisory Board.
 
Du kan selv gå på jagt efter din nye Business Date på Iværk&Vækst. I Business Dating området kan du efterlyse spidskompetencer, investorer, bestyrelsesmedlemmer, partnere m.v. og kan den anden vej rundt selv matche efterlysningerne.
 
Vær forberedt til tænderne og medbring rigeligt med visitkort. Vi hjælper dig på vej og faciliterer søgningen.
 
Business Dating
Morten Wagner
 
Har du husket at booke din GRATIS billet?
 
 Entré i døren = kr. 150,-
 

Vind 1 times sparring med Tine Thygesen

 
Det kan være guld værd for din virksomhed at få professionel sparring på superliganiveau og måske det lille ekstra, der bringer dig og din virksomhed tættere på superligaen.
 
Nu har du mulighed for at vinde en times sparring med Tine Thygesen, som er blandt Danmarks mest innovative entreprenører i Tech branchen. Tine har startet og drevet 5 virksomheder (herunder Everplaces), arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem i flere Startup virksomheder og organisationer og er anerkendt som en digital pioner og er blandt Top 100 Women in Tech in Europe, Top 10 talerne og har modtaget en Mobile Innovation Award.
 
Vær skarp på din udfordring og spørgsmål, så du får størst muligt udbytte af sparringen. Seancen finder sted på Iværk&Vækst i Randers i Iværkstedet d. 27/4 kl. 12.30-13.30. For at deltage i konkurrencen, skal du ultrakort beskrive din virksomhed og hvad du gerne vil have sparring til på vores Facebook, www.facebook.com/ivaerk
 
Vinderen trækkes onsdag d. 20. april og får direkte besked.
 
 
Tine Thygesen
 

Rising Stars af kød og blod

 
"Vi vil møde iværksættere af kød og blod!"
 
Det var den klare udmelding, da vi til Nytårs Kick Off for Iværk&Vækst spurgte de fremmødte, hvad den vigtigste ingrediens i et succesfuldt inspirationsforum for iværksættere består af.
 
Derfor er vi særligt glade for at kunne præsentere området RISING STARS i samarbejde med iMidt og Business Region Aarhus, der har peget på nogle af de mest toneangivende iværksættere med fysiske produkter i regionen. Du kan således ikke bare få en dialog med succesfulde iværksættere i øjenhøjde, men også se, røre, høre eller smage deres produkter.
 
Blandt de 10 udvalgte Rising Stars kan du bl.a. møde Swimrunshop.com.
 
De To erfarne triatleter Maj-Britt Klok og Søren Engholm sprang bogstaveligt talt ud i bølgerne i Stockholms skærgård og deltog i en af verdens hårdeste fysiske udfordringer, hvor man skiftevis løber og svømmer mellem øer. Her fandt de hurtigt ud af, at mange af deltagerne stillede op i våddragter, hvor de selv havde klippet benene af eller andet hjemmelavet udstyr.  
 
"Vi kunne se, at mange brugte en tøjsnor eller tynd bukseelastik, som de bandt om maven. Det kan være en god ide at være bundet sammen, og må ikke være længere væk end ti meter. Både af sikkerhedsgrunde, når man svømmer i høje bølger, men også for at udnytte styrkeforskellen. Hvis den ene i teamet er en stærkere svømmer, så kan personen pacer den anden,” siger Maj-Britt Klok.  
 
Det fik dem til selv at konstruere et bælte, kaldet pull belt, som man kan sætte en line i. Hun har håndarbejde som linjefag og begyndte at sy bælterne. De fandt hurtigt ud af, at bæltet var smart, fordi de var meget hurtigere i vandet og oppe igen. Siden er der kommet flere produkter til, herunder hand paddles, der gør håndfladen to til tre gange større, specielle trailsko og en pullboy, der er et stykke opdrift, som man har mellem lårene. De sælger i dag til hele verden via swimrunshop.com. Se produkterne og mød Maj-Britt og Søren blandt de øvrige Rising Stars.
 
Maj-Britt Klok og Søren Engholm
 
 

Airbnb chef skal føre startup'en Reshopper ud i verden

 
Deleøkonomi er et af temaerne på Iværk&Vækst. Da vi satte årets panel, var det vigtigt for os både at have de garvede og de grønne med omkring bordet.
 
Derfor er det en dobbeltgevinst at kunne byde velkommen til Aja Guldhammer Henderson, der ikke bare er det nye ansigt i Reshopper.com, men også en yderst erfaren kvinde indenfor deleøkonomi, idét hun kommer fra en stilling som nordisk chef i Airbnb.  
 
“Deletanken har været absolut central i mit arbejde de sidste fire år, og jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med Reshopper, som i dén grad bygger videre på tanken om at dele ressourcer. Det har altid været vigtigt for mig, men efter jeg selv er blevet mor, giver det kun endnu mere mening," forklarer Aja Guldhammer Henderson om sit skifte fra Airbnb til Reshopper.
 
"Jeg har brugt de sidste fire år på at rodfæste en amerikansk startup i Skandinavien og Holland, og nu kan jeg mærke, at tiden er moden til at prøve kræfter med en dansk startup. Jeg glæder mig virkelig til at føre en rigtig god dansk idé ud i verden. Jeg tror, der er brug for at sprede det danske syn på genbrug og den stærke tradition for at dele goder. Reshopper er intet mindre end genial for børnefamilier, uanset hvor i verden man er”, udtaler Aja Guldhammer Henderson.
 
Glæd dig til at møde Aja og de andre deleøkonomieksperter på Superliga Scenen d. 27/4 kl. 12.30.
Reshopper.com
Aja Guldhammer Henderson
 
 
 Entré i døren = kr. 150,-
 

Glæd dig til at møde disse aktører, der støtter op om iværksættere i superligaen:

 
Aktørerne deltager med sparring, workshops, gode tilbud, indlæg, netværk og top iværksætterenergi på Iværk&Vækst Randers.
 
Foreløbig liste i alfabetisk rækkefølge. Hold øje med www.ivaerk.dk, hvor listen opdateres løbende.
 
PARTNERE:
 
MEDIE- OG TEMAPARTNERE:
 
IVÆRK PLUS:
  • Beierholm - En af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder
  • Børsen - Til moderne mennesker der søger indhold og berigelse 
  • CAPNOVA - Fra innovative idéer til succesfulde virksomheder
  • Dansk Iværksætterforening - Taler og kæmper iværksætternes sag
  • Dansk Revision - Nærvær, Engagement og Faglighed
  • ePay - Betalingsløsning til din online forretning 
  • INCUBA Science Park - Det bedste hjemsted for innovative virksomheder: Faciliteter, netværk og sparring
  • Larsen og Birkeholm - Din idé fortjener at forblive din
  • OneBizz - Med OneBizz får du en samlet løsning der dækker alle dine forretningsmæssige IT behov
  • Syddansk Teknologisk Innovation - SDTI – Risikovillig kapital til de bedste idéer og forretningskoncepter i Danmark
  • Vækstfonden - Skal du bruge penge til vækst?
  • Webbureauet Infoserv - Vi tager udgangpunkt i din forretning
 
ØVRIGE IVÆRK AKTØRER:  
Vil du også være en del af årets udstiller elitehold?
Ring på tlf.: 24 40 13 78 og hør nærmere. 
 Entré i døren = kr. 150,-
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 24 40 13 78
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk