Vi glæder os til at se dig på Iværk&Vækst Randers d. 27/4 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV APRIL (3)
 

Glæd dig til at blive inspireret og møde disse Rising Stars på Iværk&Vækst Randers d. 27/4

 

At møde succesfulde iværksættere af kød og blod er den allerstørste kilde til inspiration og værdifuld vidensdeling.

 

Business Region Aarhus og iMidt har sat årets elitehold af iværksættere, der har gjort sig fortjent til en plads i superligaen. Rising Star virksomhederne medbringer deres produkter og gejst og deler rundhåndet ud af både smagsprøver, erfaringer og gode råd.

 

Glæd dig til at møde disse Rising Stars på iværk&Vækst i Randers d. 27/4:

Aguasol, der i 2012 var vinder af Iværksætterprisen, fremstiller solvarmere af alternative materialer.
 
Produktet, Unibody, er blevet gennemtestet i Italien under forskellige klimatiske forhold, og fungerer ved at anvende et selvcirkulerende system til opvarmning af vand med solens varme. Unibody er det mest effektive redskab på markedet til at producere varmt vand, og giver en fornuftig tilbagebetaling af investeringen. P.t arbejdes der på at udbrede kendskabet til produktet i resten af Europa.
 
Du kan møde Aguasol i Rising Star området kl. 9-17.
 
 
Cratebuddy
Med afsæt i en alt for stresset hverdag satte iværksætterne Simon Chizeck Andersen og Tom Krogn Nilson sig for at arbejde på et koncept til at gøre os opmærksomme på betydningen af hverdagens små pauser og forkælelser.
 
Idéen med Cratebuddy er, at man i slutningen af hver måned modtager en kasse – en crate - med ”hverdagsluksus” fra virksomhedens partnere. Craten vil altid indeholde en overraskelse, der vil kunne bringe et smil på læben.
 
Du kan møde Cratebuddy i Rising Star området kl. 13-17.
[dia’lægt] fra Aarhus producerer plakater, hvor humor, selvironi og lokalpatriotisme er i højsædet.
 
Som navnet antyder, fokuseres der på de enkelte landsdeles unikke dialægter og særlige udtryk, så lokale begreber som ”Framksie” eller ”Igåsda’?” pludselig bliver naturlige dele af boligindretningen. Plakaterne hylder de danske dialekter, landsdele og byer, og giver dig mulighed for at vise, hvor netop DU kommer fra.
 
Dialægt vil være i Rising Star området kl. 13-17.
Særligt målrettet fitness-folket kommer Hang fra Horsens med en smart løsning til, hvordan ens drikkedunk eller shaker altid kan være inden for rækkevidde og medbringes fra maskine til maskine.
 
Produktet er en brugervenlig, justerbar velcrorem med en gummibelagt magnet, der kan tilpasses alle drikkedunke, og kan placeres på maskiner og stativer i træningscenteret, uden man behøver en holder til den. Desuden lanceres også en keyhanger, der gør det nemt at holde styr på nøglen til træningsskabet.
 
Hang vil være i Rising Star området kl. 9-13.
I tråd med tidens ånd omfavner landmad.dk den lokale, nænsomme håndtering af naturens afgrøder og dyrene fra gården.
 
Landmad.dk, der er stiftet af Louise Dolmer, er en franchise kæde, hvor de lokale butikker fremstår som en blanding af en gård- og en købmandsbutik og en hyggelig café. Produkterne er lokalt producerede fødevarer direkte fra nærtliggende stalde, hønsehuse, marker og frugthaver. Bæredygtighed er et nøgleord, og p.t. er der fire butikker placeret i større byer.
 
Mød Landmad.dk i Rising Star området kl. 13-17
 
Louise Dolmer
Som navnet indikerer, fremstiller mikro-mjødbryggeriet Mjødgård fra Djursland mjød.
 
Og ikke bare mjød men autentisk mjød, lavet ud fra metoder, der har været brugt siden vikingetiden. Visionen er at lave gourmetmjød, og i bedste Nyt Nordisk Køkken stil plukkes krydderurterne selv, mens der ofte suppleres med nordiske blomster, frugter eller bær. Samtidig er det dansk kvalitetshonning fra lokale biavlere, der er basis i mjøden.
 
Mød Mjødgård i Rising Star området kl. 13-17.
 
Frede Nørholm med 30 års erfaring i den grafiske industri er manden bag den randrusianske virksomhed NorholmDesign, der fremstiller stilfulde, dansk designede produkter til hjemmet med fokus på kvalitet og funktionalitet.
 
Den iøjefaldende lyseholder SIMPLE er virksomhedens første produkt, og denne materialiserer virksomhedens ønske om at præsentere forskelligartede og spændende produkter. SIMPLE produceres i forskellige højder, som individuelle komponenter og fås i krom, mahogni, ask og teak.
 
Mød NorholmDesign i Rising Star området kl. 9-13
Bag Roon & Rahn gemmer sig de to Århusianere Nicki og René, der i 2014 begyndte at designe deres eget unikke spisebord.
 
Glæden ved at være i denne proces førte til fortsat arbejde med nye idéer, der skulle løse hjemmets udfordringer. Dette blev til designvirksomheden Roon & Rahn. Med baggrunde som henholdsvis industriel og grafisk designer, fremstår deres produkter som et bæredygtigt og råt møde mellem det funktionelle og æstetiske. På trods af virksomhedens unge alder, har de allerede vundet adskillige priser for deres innovative løsninger.
 
Mød Roon & Rahn i Rising Star området kl. 13-17.
De erfarne triatleter Maj-Britt Klok og Søren Engholm står bag Swimrunshop.com, der fremstiller udstyr målrettet sportsgrenen swimrun, hvor man skiftevis løber og svømmer.
 
Produktudviklingen udspringer af egne erfaringer og observationer af, hvilke behov man har som udøver af sportsgrenen. Virksomhedens første produkt var et såkaldt pull belt, der gør det nemmere og mere sikkert at blive tæt sammen i vandet. Samtidig giver bæltet mulighed for hurtigt at komme i vandet og op igen. I dag sælges flere produkter til hele verden via deres hjemmeside.
 
Mød SwimRunShop i Rising Star området kl. 9-17
Anders Husballe personificerer virksomheden Vizlab, der skaber klar og simpel visuel kommunikation.
 
Virksomhedens navn er et sammentræk mellem Visuel og Laboratorium, og målet er at bringe det grafiske element ind i mødet mellem mennesker. Virksomheden har tre primære spidskompetencer – visuel facilitering, grafisk recording og visuel brainstorming. Et billede siger mere end tusinde ord, og ved at arbejde grafisk med tanker og idéer konkretiserer Vizlab abstrakte forestillinger.
 
Mød Vizlab i Rising Star området kl. 9-13
 

Hammerslag LIVE - Hvad er din virksomhed værd?

 
Hvordan værdisætter du din startup på det tidlige stadie?
 
Kom og få konkrete tips og tricks til, hvordan du kan sætte prisen på grisen – enten som iværksætter eller investor, når Jan Rosenbom fra Keystones indtager Best Practice Scenen d. 27/4 kl. 13.30 - 14.15.
 
Jan Rosenbom
 
Mød også en udvalgt startup, der får prissat sin virksomhed. I bedste Hammerlag stil får du mulighed for at byde med.
 
Har du husket at booke din GRATIS billet?
 
 Entré i døren = kr. 150,-
 

Mød manden, der sagde NEJ til nys, kløe & løbende næse på Iværk&Vækst

 
Døjer du med høfeber /allergi og er du træt af diverse medicin? Det var Peter Kenney, stifter af Rhinix, som har produceret et usynligt næsefilter.
 
Der er sket en del siden han var med på Iværk&Vækst i Aarhus i 2013. Rhinix har i dag online salg både nationalt og internationalt.
 
Kunne du godt tænke dig at prøve næsefilteret?
Så kan du finde ham på Iværk&Vækst Randers d. 27/4, hvor han står sammen med Syddansk Teknologisk Innovation, som også har investeret i virksomheden.
Peter Kenney, Rhinix
 

Er fremtiden guld eller gift for din virksomhed?

 
Hvordan forbereder man sig på fremtiden? Og hvorfor er det så vigtigt at tænke ud af boksen, for at komme op i iværksættersuperligaen?
 
Få svarene sammen med konkrete tips og tricks, når Jens Kirk, Core Business og Moonis Kamil, iPosen.dk indtager Superliga Scenen d. 27/4 kl. 15.15-15.55. 
Jens Kirk
 
Moonis Kamil
 
 

Tillykke til vinderen af 1 times sparring med Tine Thygesen

 
STORT tillykke til Anne lis Toft, RenRen.dk, der har vundet 1 times sparring med Tine Thygesen.
 
Anne Lis har et servicefirma, der tilbyder klargøring og nøgleudlevering til udlejere af boliger med korttidsudlejning. Anne Lis ønsker bl.a. sparring til, hvordan hun bedst kommer i kontakt med en fast mentor.
Tine Thygesen
 
 
 Entré i døren = kr. 150,-
 

Glæd dig til at møde disse 90 aktører, der støtter op om iværksættere på Iværk&Vækst i Randers:

 
Aktørerne deltager med sparring, workshops, gode tilbud, indlæg, netværk og top iværksætterenergi på Iværk&Vækst Randers.
 
 
PARTNERE:
 
MEDIE- OG TEMAPARTNERE:
 
IVÆRK PLUS:
  • Beierholm - En af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder
  • Børsen - Til moderne mennesker der søger indhold og berigelse 
  • CAPNOVA - Fra innovative idéer til succesfulde virksomheder
  • Dansk Iværksætterforening - Taler og kæmper iværksætternes sag
  • Dansk Revision - Nærvær, Engagement og Faglighed
  • ePay - Betalingsløsning til din online forretning 
  • INCUBA Science Park - Det bedste hjemsted for innovative virksomheder: Faciliteter, netværk og sparring
  • Larsen og Birkeholm - Din idé fortjener at forblive din
  • OneBizz - Med OneBizz får du en samlet løsning der dækker alle dine forretningsmæssige IT behov
  • Syddansk Teknologisk Innovation - SDTI – Risikovillig kapital til de bedste idéer og forretningskoncepter i Danmark
  • Vækstfonden - Skal du bruge penge til vækst?
  • Webbureauet Infoserv - Vi tager udgangpunkt i din forretning
 
ØVRIGE IVÆRK AKTØRER:  
 
 Entré i døren = kr. 150,-
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 24 40 13 78
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk