NYHEDSBREV - OKTOBER 2016 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - OKTOBER 16
 

Iværk&Vækst - Inspiration, værktøjer og genveje til opstart, drift og vækst af din virksomhed

 
Kunder, Kompetencer og Kapital.
 
"De 3 K'ere" er blandt de mest efterspurgte varer, når man spørger iværksætterne, hvad der skal til for at komme ud over stepperne.
 
1. Kunder
Du har verdens bedste produkt, men hvad nytter det, hvis ikke der er et marked, eller hvis produktet er en velbevaret hemmelighed? Du vil gerne have kunder i butikken eller endnu flere af dem.  
 
2. Kompetencer
Du kan jonglere med mange bolde selv og er som iværksætter en multikunstner, men mangler supplerende kompetencer. Enten i form af en ny medarbejder med særlige spidskompetencer, en erfaren mentor eller en partner.
 
3. Kapital
Du er godt i gang og har vilde ambitioner, men mangler finansiering til den afgørende prototype, den nye medarbejder, eller til at føre vækststrategien ud på det globale marked.
 
 
 

Har du plads til flere kunder?

Kender du dét? Du ved godt, at det er på de sociale medier, at slaget om den næste kunde slås, men du mangler liiiige at finpudse dine online færdigheder og at træne salgsmusklen, inden du slår til. Og to-do-listen bliver jo heller ikke kortere, vel?

 

Hvis bare, det var muligt, at blive klædt på med de nyeste værktøjer, skræddersy sin egen konference og vælge de mest relevante indlægsholdere. Samtidig med, at få tips fra eksperter, blive klogere og få dit personlige kaffemærke på kanden, alt i mens du sidder med benene oppe på skrivebordet.

 

Det kan du faktisk nu. For i hele november kan du få en hel hær af online eksperter leveret til dit skrivebord. 20 udvalgte eksperter sidder nemlig klar med viden og tips i online konferencen, Marketingcast.

 

Investér i dig selv, så du kan få endnu flere nye kunder.

 

Du kan læse om alle eksperterne her og booke plads på første parket – du vælger selv, om det er hjemme på sofaen eller på kontorstolen!

 

 
 
 

Lige nu: 360 graders iværksætter boost i Spanien

 
 
Kasper Rasmussen fortæller om SEO på Seedster.
 
Speedster 1.0 er netop blevet skudt fra start i Marbella i Spanien og 200 ambitiøse iværksættere er gået i træningslejr på årets boot camp for iværksættere med bl.a. Jesper Buch, Morten Wagner, Birgit Aaby, Anders Samuelsen, Casper Blom og Bokse Brian ved roret.  
 
I disse dage står den på inspiration fra de bedste, hard core mentoring, turbo netværk, intensiv pitch træning og verdens sejeste iværksætterfest.
 
"Jeg havde faktisk ikke regnet med at folk kom med så ekstrem, meget god energi. Deltagerne er voldsomt gode til at netværke og underviserne / mentorerne sparker røv, så jeg er meget tilfreds og tror, at vi løfter niveau", udtaler Jesper Buch her til morgen på vej til endnu en energifyldt Seedster dag.
 
Fik du ikke plads i denne omgang, så fortvivl ikke, du kan allerede nu signe dig op på ventelisten til Seedster 2.0 her.
 
Nogle af foredragsholderne fra Seedster 1.0: Casper Holm, Jesper Buch og Anders Samuelsen.
 
 
 

Iværk&Vækst hylder diversiteten blandt startups, både når det gælder branche, alder og køn.

 
Det er glædeligt, at antallet af startups er stigende, men ærgerligt at fordelingen for første gang i 15 år er faldet til under 30% kvinder (kilde: Erhvervsstyrelsen).
 
Iværk&Vækst har derfor valgt også at sætte ekstra fokus på de mange talentfulde, kvindelige startups, der går all in, som inspiration for andre ambitiøse kvinder.
 
Der er en evig diskussion om for og imod "kvoter" og "særbehandling", men det er beviseligt, at rollemodeller gør en forskel og derfor vil vi også gerne slå et ekstra slag for de kvinder, der gør en markant forskel på iværksætterscenen.
 
Under Entrepreneurship Week bakker vi op om initiativet Women's Entrepreneur Day d. 19 november og inviterer markante startups indenfor på Iværk&Vækst i foråret.   
 
Læs mere om WED nedenfor.
 

”Women’s Entrepreneurship Day”

 
”Women’s Entrepreneurship Day” er en global bevægelse og hyldest til kvindelige iværksættere. WED blev lanceret i 2014  i New York City i partnerskab med UN og fejres i år i 144 lande.  
 
I København markeres dagen d. 19. november med paneldebatter, workshops, netværks aktiviteter og hovedeventet ”A Celebration of Women Entrepreneurs in Denmark”.  
 
Der er netop åbnet for booking af pladser til arrangementerne. Gratis deltagelse – obs : No show fee! Læs mere og book billet her.
 
 
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 24 40 13 70
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk