NYHEDSBREV - OKTOBER 2016 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - OKTOBER 16
 

Tidlige julegaver fra Iværk&Vækst

 
Det er skønt at få gaver, men endnu bedre at give og især at give noget, som skaber værdi. Vi har valgt årets julegaver med udgangspunkt i top 3 på iværksætter ønskesedlen – de 3 berømte K’ere: Kunder, Kompetencer og Kapital.
 
Og ja, så bringer vi ugens I&V anbefaling til et GEW-arrangement (Global Entrepreneurship Week – i uge 46).
 
 

 "Affiliate... hvad for noget?"

 

Rigtigt mange iværksættere må opgive deres drømme på grund af problemer med produktudvikling, salg/markedsføring eller mangel på kapital. Den udfordring vil Iværk&Vækst gerne være med til at løse (så vi kan få endnu flere succesfulde iværksættere i Danmark).

 

Vi har derfor overtalt Tune Seidelin (arrangør af Danmarks førende konference om affiliate marketing - Affiliate Camp) til at lave et eksklusivt webinar for vores læsere og følgere, om hvordan man nemmere, hurtigere og billigere kommer ud over rampen som iværksætter (ved hjælp af andres produkter og ydelser).

 

Hvem er ikke tilhænger af genveje og lavt hængende frugter?

 

Det skræddersyede webinar afholdes på torsdag (den 27/10) kl. 20-21 og du er inviteret gratis med som I&V gæst. Du kan tilmelde dig her.

 

Efter undervisningen, har Tune lovet at fortælle lidt om Affiliate Camp, så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Hvis ikke du kan vente, kan du også læse mere om arrangementet her.

 

Vil du gerne blive meget klogere på affiliate marketing, har vi sørget for, at du kan spare op til kr. 1.000 + moms på din billet.

 

For det første er der en earlybird rabat på 500 + moms, til dem som køber deres billet senest den 31/10.

 

Derudover kan du få yderligere 500 + moms i rabat, ved at bruge rabatkoden "ivaerk", når du køber din billet.

 

Læs mere om programmet her.

Foto: Halfdan Timm, Michael Lassen & Tune Seidelin. 
 

 3-i-én gaven

 
Du kan få opfyldt alle tre K’ere eller i hvert fald få et gevaldigt allround løft ved at gå all in og deltage i årets start up bootcamp Seedster 2.0, der løber af stablen i Marbella i sidste uge i februar 2017.
 
Efter premieresuccesen har vi spurgt Jesper Buch, hvad der gør denne bootcamp unik i forhold til andre?
 
”Seedster er en unik boot camp grundet omgivelserne og mentorerne. Vi har valgt netop at afholde det i Spanien af den årsag, at man er ‘tvunget’ til at bruge en masse tid med andre ligesindede. Det vi så på Seedster 1.0, er at det skaber en hel unik netværksmulighed, som virkelig fungerer godt.”
 
”I stedet for at bruge normale undervisere, har vi valgt at flyve 25 mentorer ind. De er alle knivskarpe indenfor deres felt og har bygget kæmpe forretninger. Det giver en lidt speciel vinkel på mange af oplæggene, men gør det i bund og grund mere brugbart.” udtaler Jesper Buch.
 
Hvordan får man som hhv. deltager og mentor mest muligt ud af forløbet? Er der noget, der kan forberedes inden?
 
”Der er ikke så meget man kan forberede sig på inden. Man skal blot sørge for at være i bund med arbejdet, så man kan bruge tiden på at lære og netværke når man er afsted.” tilføjer Jesper.
 
Bootcampen falder helt i tråd med I&V-ånden, hvor vi hylder handling fremfor snak.
 
Seedster er skabt af, med og for ambitiøse iværksættere og vi har haft fornøjelsen af mange af mentorerne som inspiratorer på Iværk&Vækst gennem årene.
 
Derfor slår vi nu et ekstra slag for Seedster og har sågar fået mulighed for også at lade samarbejdet komme dig til gavn. Er du blandt dem, der kraftigt overvejer, om du skal investere i bootcampen som årets julegave til dig selv, så får du her de første 1.000 kr. til turen!
 
Booker du inden d. 7/11 med koden "ivaerk", så får du automatisk 1.000 kr. i rabat. Du kan læse om de 25 mentorer og få en bid af stemningen fra sidste omgang Seedster her!
 
 
Mentorerne spænder bredt i både alder, kompetencer og brancher – og kommer fra det nordligste jylland til det inderste København!
Foto: Mads Veiby, Karim Ben M-Barek & Martin Thorborg
 
 
 

Gurubogen... igen, igen!

 
Ja, vi ved det godt! Du har nok allerede hørt om Gurubogen, som indeholder personlige beretninger og gode råd fra 100 udvalgte startups og succesfulde ledere og har Jonathan Løw som idémand og redaktør og ikke mindst PR ekspert.
 
Ikke desto mindre, synes vi ikke, at vi vil lade dig gå glip af at deltage i slutspurten af I&V konkurrencen, hvor der sættes 5 stk. af Gurubogen som lydbog på højkant.
 
Konkurrencen løber frem til 1/11 og du kan deltage her.
 
Gurubogen sætter fokus på disruption, innovation, iværksætteri og god ledelse. Den udkommer d. 15. november, og du kan downloade et gratis uddrag samt læse mere på www.gurubogen.dk.
 
I samarbejde med Jonathan har vi derudover brygget videre på bogens ideer og kan på Iværk&Vækst præsentere et særligt DISRUPTION LIVE-koncept.
 
Konceptet har til formål at koble startups og etablerede virksomheder sammen - i forhåbningen om at skabe fremtidens væksteventyr.
 
I næste nyhedsbrev løfter vi sløret for hvor og hvornår.
 
 
 

En stærk GEW-anbefaling

 
Women’s Entrepreneurship Day d. 18.-19. november rykker tættere på. . Derfor bringer vi en lille reminder og lidt updates om programmet, som du kan læse mere om her.
 
Derudover kan du glæde dig til mere end 200 arrangementer i løbet af uge 46. Du kan finde GEW programmet her.
 
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 24 40 13 70
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk