NYHEDSBREV - NOVEMBER 2016 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - JANUAR 17
 

Danmarks største LIVE inspirationsforum for HELE iværksætter Danmark

 
 
Med 12 år på iværksætterbagen, syntes vi, at tiden var inde til en relancering af Iværk&Vækst, som i 2017 rulles ud i et nyt format i tæt samarbejde med eksperter og ildsjæle indenfor de udvalgte temaområder. Glæd dig også til flere løbende ”nichearrangementer” og nyheder med kobling til disse temaer.

Vi kommer ikke bare til at dyrke de udvalgte temaer på årets LIVE udgave af I&V, men også til at sætte fokus på de bedste tilbud, når det gælder de fire mest efterspurgte ”varer” blandt Startups:

KUNDER, KOMPETENCER, KONTAKTER & KAPITAL

Iværk&Vækst vil fortsat være mødested og handelsplads for hele Iværksætter Danmark, uanset branche, alder, køn og bopæl. Vi ønsker at sætte fokus på diversiteten og bredden i iværksætteriet og at gøre det i samarbejde med andre ambitiøse ildsjæle.

 

 

 
 

Hovedtema 2017: Corporates meet Startups

Det overordnede tema for 2017 er ”Corporates meet Startups”, da det især er i spændingsfeltet mellem de etablerede virksomheder og de innovative startups, at magien og de største forretningssucceser opstår.

Desuden sætter vi som noget nyt løbende spotlight på udvalgte cases, temaer og stærke værktøjer i samarbejde med de bedste aktører. 

Dato og sted offentliggøres primo februar.

 

 

Din annonceplads?

 
For mere info, kontakt: info@ivaerk.dk
 
 

Kom med til I&V særforestilling

Food Entrepreneurs inviteres til lukket I&V forpremiere på årets iværksætterfilm ”The Founder”

 
 
Iværk&Vækst sætter ekstra fokus på Food Entrepreneurs som et af de udvalgte temaspor i 2017.
 
Det fejrer vi med at skyde året i gang med en filminvitation. Er du madiværksætter, fascineret af ”The American Dream” eller bare sulten efter at få hele historien om manden, som gjorde et lille lokalt spisested, ejet af to brødre, til en verdensomspændende virksomhed?
 
I samarbejde med United Pictures International inviterer Iværk&Vækst til en lukket forpremiere på ”The Founder” mandag d. 30. januar kl. 15.00-18.00 i Palads Biograferne i København.
 
Michael Keaton brillerer med sin præstation som Ray Kroc – stifteren af Mc Donalds. Herudover medvirker blandt andre Laura Dern, Patrick Wilson, John Carroll Lynch og Linda Cardellini. Instruktion ved John Lee Hancock, som tidligere har instrueret Saving Mr. Banks og The Alamo.
 
 

Vil du med?

Madiværksættere, der er medlemmer af facebookgruppen har første prioritet. Via linket her kan du ansøge om en plads til premieren. Er du blandt de heldige, der får en plads, så kom gerne fra start, så du kan nå at netværke med de andre madglade deltagere. Reserver allerede dagen nu, du får endeligt svar fredag d.27/1.
Billetter vil blive udleveret på dagen.
 
 

Food Entrepreneurs - Din nye netværksgruppe

 
Danmark er blevet en smeltedigel for nyskabende fødevarekoncepter, kvalitetsbevidste madproducenter, unikke foodtrucks og madoplevelser i verdensklasse.

Vi sætter fokus på succesfulde nichekoncepter, værktøjer og viden, der kan bidrage til din succes som food entrepreneur og sætte dig i kontakt med andre madiværksætter, der ikke er blege for at indtage køkkengryderne og det globale marked.
 
Bliv en del af Food Entrepreneurs netværket på facebook og lad dig inspirere, søg råd og del din egen viden med andre madiværksættere og innovative aktører på madscenen i den nye facebookgruppe. Klik her og bliv medlem.
 
 
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev