NYHEDSBREV - JUNI 2017 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - JUNI 17
 

Diversitet - ja tak

 
Så er vi i luften med Iværk&Vækst 2017, der næste gang rulles ud i Terminalerne i København tirsdag d. 3. oktober. Sæt et stort kryds i kalenderen og book din Pre Early Bird billet her og spar 100 kr. (begrænset antal).  
 
I&V er mødested og handelsplads for HELE Iværksætter Danmark!  
 
Diversitet i brancher, alder, køn og bopæl er i fokus og pauserne til vidensdeling, business dating og sparring vægtes ligeså højt som indlæg fra inspirerende iværksættere og de konkrete værktøjer til at fyre op under din forretning.  
 
I år er der desuden særligt fokus på dét, der skaber allermest værdi (vi har brugt en del krudt på at spørge iværksætterne, hvad de kommer for og hvad de bøvler med..) Det er de 4 x K Kapital (finansiering), Kompetencer (at finde de rette partnere, medarbejdere og leverandører eller at blive dygtigere selv), Kontakter (netværk) og Kunder (salg, PR, Branding).
 
 

Iværk&Vækst går PR amok!

 
Det er helt afgørende for både iværksættere og etablerede virksomheder at komme i medierne. Brands som Lix.com, GoMore, Hungry.dk m.fl. var fuldstændig ukendte for den menige dansker, indtil de brød igennem mediemuren og udnyttede det til at skabe salg og forretningssucces.  
 
Vi vil gerne hjælpe alle besøgende til årets Iværk&Vækst med at gøre det samme. Derfor har vi allieret os med nogle af dem, der har skabt opsigtsvækkende resultater ud i disciplinerne PR og branding.  
 
Iværksætter, Business Angel og PR-ekspert Jonathan Løw fortæller om, hvordan han har opbygget sit eget personlige brand med flere end 45.000 følgere på de sociale medier samt gør os klogere på, hvordan vi kan gøre det samme og udnytte det salgsmæssigt.  
 
Peter Schjødt, der om nogen har øje for den digitale bundlinje, har hjulpet virksomheder som bl.a. LEGO, LokalBolig, Spies, Team Danmark og Telenor op i førerfeltet.
 
Han er desuden manager for Linse Kessler, der p.t. kan sole sig i 450.000 dedikerede fans og følgere. Peter kalder sig selv en digital atlet og har en sjælden evne til at servere de afgørende guldkorn i en let opløselig maggiterning, så glæd dig til at få både topaktuel viden og brugbare tips til at løfte din egen forretning.  
  
 
De herrer har sammen med flere udvalgte eksperter desuden tilbudt at stå til rådighed i Iværkstedet, hvor du kan booke 20 minutters personlig sparring inden for PR og branding. First come, first serve!
 
Start med at booke billetten til Iværk&Vækst her, og kom i god tid!
 
Tilmeld dig begivenheden på Facebook her og del gerne begivenheden (og adgang til de få Pre Early Bird billetter) med dine passionerede iværksættervenner!
Peter Schjødt
Jonathan Løw
Tag forskud på glæderne og få nogle af Peters friske tips til at øge din digitale bundlinje her.
 
Læs mere om Jonathan Løw her.
 

Iværksætterbogmesse lanceres på Iværk&Vækst

 
Er du opdateret med den nyeste viden på iværksætterfronten? Har du overblik over de bedste iværksætter- og erhvervsbøger? Trænger du til at styrke dine kompetencer, lederevner og salgsmuskler eller vil du bare gerne inspireres og skyde genvej til eksperternes guldkorn og fortællinger?
 
På Iværk&Vækst kan du glæde dig til både nylanceringer og gode tilbud på bøger, kurser og foredrag og til at møde nogle af forfatterne bag bøgerne.
 
Er du selv forfatter til en upcoming eller eksisterende bog, der kan hjælpe iværksættere godt i gang eller stærkt videre, så kontakt eva@ivaerk.dk for mere information.
 

Iværk&Vækst first mover på FeedsFloor, det nye AirBnB for messer!

 
Iværk&Vækst og FeedsFloor er gået sammen for at give dig adgang til en endnu større eksponerings- og dialogplatform både LIVE og online!
 
Vi ser store muligheder i en online messe på FeedsFloor. Vi vil gerne give vores sponsorer og udstillere en endnu større eksponeringsflade, samtidigt med at de og de besøgende får endnu flere steder, hvor de kan møde hinanden og indgå i dialog. Iværk&Vækst Online på FeedsFloor er åbent i 14 dage efter messen. Derved har besøgende mulighed for at stille opfølgende spørgsmål, samtidig med at der også bliver mulighed for at chatte 1-til-1 med nogle virkelig spændende mennesker, som de måske ikke lige fik snakket med live på Iværk&Vækst”. siger Eva Vedel, Direktør i Expo Viva og Iværk&Vækst.
 
”Vi er super glade for at den første DANSKE online messe på FeedsFloor er Iværk&Vækst. Jeg har selv deltaget på Iværk&Vækst lige siden, jeg gik med de første spæde tanker om at starte egen virksomhed, og for mig er det derfor en ære at være med til at gøre Iværk&Vækst endnu større og tilføje endnu mere værdi til både udstillere og besøgende” tilføjer Direktør Pernille Andersen FeedsFloor.
 
 

Lidt om FeedsFloor

 
Under sloganet "FeedsFloor for U", har det danske startup med internationalt team og  CEO Pernille Andersen i spidsen, udviklet verdens første selvbetjente online messeplatform, hvor enhver organisation, virksomhed eller blogger kan lave sin egen online messe gratis.
 
Virksomheder kan med 1 klik udstille deres profil og produkter, og virksomheder og personer, som besøger online messen kan danne sig et nemt overblik over de udstillende virksomheder og deres produkter. Når online messen går LIVE kan alle chatte 1-til-1.
 
Det er gratis at deltage. FeedsFloor blev lanceret i februar i år og har allerede messer, brancheorganisationer og professionelle bloggere over hele verden fra Singapore til UAE og USA på platformen. Skriv dig op i dag helt gratis på FeedsFloor.com og klik på VISIT på Iværk&Vækst Online for at holde dig opdateret om udstillerne. 
 
Læs mere om FeedsFloor her.
 
Pernille Andersen
 

Vil du også være med til at fyre op under Iværksætter Danmark?

 
Bliv udstiller, tema-, medie- eller hovedpartner på Iværk&Vækst!
 
Kontakt Eva på eva@ivaerk.dk tlf: +45 21 20 75 85 eller Jacob på jv@ivaerk.dk og hør om mulighederne.
Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startUps.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev