NYHEDSBREV - JULI 2017 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - JULI 17
 

Er du klar til en fucking flink iværksætter challenge?

”Vi danskere -nogle af verdens lykkeligste, skal i 2015 tage røven på alle. Vi skal være verdens flinkeste” citat Lars AP fra bevægelsen ”Fucking Flink”.
 
At være rundhåndet med sine kontakter og dele viden, erfaringer og netværk er allerede meget kendetegnende for iværksættermiljøet og afgørende, når man springer ud af iværksætterskabet med sin nye forretningsidé.
 
Iværk&Vækst har slået pjalterne sammen med Lars AP fra bevægelsen Fucking Flink for at hylde de gode takter og sætte fokus på de særligt fucking iværksætterflinke.
 
Du kan derfor godt glæde dig til, at I&V bliver sparket fra start med en fucking flink ”morgenandagt” med Lars AP for fuld udblæsning.
 
Hvis ikke du allerede kender til bevægelsen ”Fucking Flink”, så tag et underholdende kig ind i denne video og lad dig inspirere til at være ekstra iværksætterflink.
 

Inviter en gratis buddy med

Iværk&Vækst tager sin egen fucking flink medicin og giver dig mulighed for at invitere en iværksætterildsjæl gratis med på en BUDDY-billet. Når du køber din billet, kan du vælge en BUDDY-billet og tilmelde to personer til én pris. 
 
 
 
 

Smag på Iværksætter Danmark

På Iværk&Vækst inviteres innovative madkoncepter, nye street food aktører og spændende kvalitetsproducenter indenfor, så du både kan møde madiværksætterne i øjenhøjde og gå på smagsopdagelse i frokostpausen.
 
Som det første i rækken af miniportrætter om innovative madiværksættere, får du her historien om Wrappers.dk.
 
Glæd dig til også at møde dem på Iværk&Vækst.
Allan Andersen og Malene Madsen, Wrappers
 

Hammerslag for iværksættere

Hvad er din virksomhed værd?
Ingen er i tvivl om, at beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed er det afgørende parameter ved værdiansættelsen af en bolig, men hvordan sætter man prisen på en virksomhed?
 
”Valuation” er på alle investorlæber, men hvordan værdiansætter man en iværksættervirksomhed, som ikke har 5-10 års regnskabsmateriale at byde på, men som står med et produkt i beta-version 0.8, venligt indstillede men nølende kunder – og et skrøbeligt team som kæmper for at holde sammen på virksomheden uden en krone på lommen?
 
Det er en vanskelig – og måske umulig – øvelse og er dagligt en stor udfordring for mange iværksættere, der er på jagt efter investorkapital.
 
What to do?
Opskriften får du serveret på Iværk&Vækst af Jan Rosenbom, der er partner i Keystones. Han giver dig redskaberne til at ”sætte prisen på grisen” og til at blive bedst muligt rustet til dit investormøde. Du kan samtidig møde pengefolket.
 
Jan Rosenbom, Partner, Keystones
 

I&V indgår samarbejde med Tech startup om digital goodiebag

29-årige Lisa Dalsgaard er tidligere blevet kåret som Årets Kvindelige Iværksætter, og netop også blevet nomineret til Danmarks mest inspirerende kvindelige virksomhedsejer. Lisa har i flere år haft en fod inde i det danske startupmiljø, især med stor interesse for tech startups. 

Lisa brænder for medier og marketing, og driver til dagligt sin virksomhed GoodiePack.com, hvor hun har skabt et værktøj til at oprette digitale goodiebags. “Den digitale goodiebag er ikke blot en effektiv markedsføringskanal, men også en komplet kommunikationskanal, som har gæsternes og medlemmernes fulde opmærksomhed. Der er hér de mange muligheder opstår!” - Uddyber Lisa Dalsgaard, om GoodiePack-konceptet.

"Det er helt oplagt, at vi bringer en digital goodiebag i spil på Iværk&Vækst. Iværksætterne kan på denne måde selv vælge blandt udstillernes attraktive tilbud og slipper for at holde styr på værdikuponer og at slæbe rundt på en fysisk goodiebag og omvendt kan udstillerne tydeligt se, om deres tilbud bliver benyttet. Desuden vil vi gerne være med til at synliggøre en hamrende god iværksætteridé" siger Eva Vedel fra Iværk&Vækst.

Læs mere her.

Lisa Dalsgaard, CEO, GoodiePack
 

Få succes med din webshop

Hvilken platform skal jeg vælge?
Hvordan når jeg min målgruppe?
Hvor finder jeg de gode emballageløsninger?
Hvem kan stå for pakning og forsendelser?
Hvilken betalingsløsning skal jeg vælge?

Dagligt udveksles der gode råd, tips og anbefalinger i de mange iværksætternetværk online.

På Iværk&Vækst kan du møde din nye webshop samarbejdspartner face to face.
 
Vi glæder os til at løfte sløret for, hvilke aktører du kan møde.
 

Fyr op under Iværksætter Danmark

Bliv udstiller, tema-, medie- eller hovedpartner på Iværk&Vækst.
 
Kontakt Eva på eva@ivaerk.dk tlf: 21 20 75 85 og hør om mulighederne. 
 
 
FIK DU BOOKET DIN BILLET?
 
 
 

Følg os på Facebook

Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startUps.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev