NYHEDSBREV - AUGUST 2017 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - AUGUST 17
 

Det intelligente værktøj til en hed forretningsaffære

Succesfuld matchmaking er en svær disciplin ikke bare i det private kærligheds liv, men også, når man går efter en hed forretningsaffære. Derfor glæder vi os særligt til at afprøve det nye værktøj live i samarbejde med teamet bag Valuer og på selve dagen at matche de udvalgte startups med de håndplukkede corporates.
 
Hvad er Valuer?
Valuer er den nye platform, der skaber en digital bro mellem store etablere de virksomheder og startups. Valuer screener startups med en algoritme, der er bygget over de sidste syv år med erfaring fra bl.a. interview med over 2000 startups, Corporate strategy viden fra professor ved CBS og data og indsigt viden fra post. doc fra Aarhus universitet. Læs mere her.
 
Valuer teamet fra venstre: Finn Hove (Angel), Dennis Poulsen, Daniel Lauersen og René Giese. 
 

10 stærke netværk for ambitiøse Business Kvinder og startups

Du vil møde mange iværksætterildsjæle og passionerede netværksaktører på Iværk&Vækst. Vi præsenterer her 10 stærke netværk og ildsjæle, der slår et ekstra slag for kvindelige iværksættere og ambitiøse Business Kvinder. Der kan komme flere til!
 
Klik ind og læs mere om hvert netværks DNA!  
10.  Women’s Entrepreneurship Day
 
 

For få kvindelige iværksættere - trods fine forhold

"De favorable iværksættervilkår i Danmark kan udnyttes af alle, så længe vi sørger for at dyrke både vores homogene og heterogene relationer" skriver vores gæsterblogger Johanne Rao - talskvinde for Foreningen Erhvervskvinder.
 
Da Johanne læste undersøgelsen "Mastercard Index of Women Entrepreneurs 2017" opdagede hun, at Danmark kun scorer en 34. plads med sine sølle 23,4 pct. kvindelige virksomhedsejere. Ud af 54 lande. På førstepladsen troner lavindkomstlandet Uganda. Læs hendes kommentarer i blogindlægger her.
 
Johanne Rao er blandt de mange kvindelige rollemodeller, som vil være repræsenteret på Iværk&Vækst. Kom og mød hende til en snak om netværk og iværksætteri.
Johanne Rao
 

Skarp grafiker søges

 

Er du selvstændig grafiker, der overvejer at komme ud af hjemmekontoret og ud blandt andre ildsjæle på et kontor?

Så er det måske dig, vi skal tilgodese med en kontorplads i 3 måneder sammen med os i Iværk&Vækst sekretariatet. Vi bor i Frederiksberg Have lige ved hovedindgangen.

Få Iværk&Vækst på CV'en
Vi tilbyder husly, hvis du den anden vej kvitterer med grafisk assistance på Iværk&Vækst. Der aftales naturligvis hvor meget du skal byde ind med, så du også kan fokusere på din forretning. Ring til Eva Vedel på tlf. 21207585 for mere information.

 

Sidste chance for pre-early-billet

På torsdag den 17. august kl. 12 lukkes for adgang til pre-early-billetter til 150 kr. Herefter koster din adgangsbillet 200 kr., så hold dig ikke tilbage.

 
Ps. Husk vores tilbud om at købe en Fucking Flink BUDDY-billet, hvor du kan invitere en iværksætterildsjæl gratis med på en BUDDY-billet. Når du køber din billet, kan du vælge en BUDDY-billet og tilmelde to personer til én pris. Frem til torsdag koster en BYDDY-billet kun 150 kr. for to personer.
 

Fyr op under Iværksætter Danmark

Bliv udstiller, tema-, medie- eller hovedpartner på Iværk&Vækst.
 
Kontakt Eva på eva@ivaerk.dk tlf: 21 20 75 85 og hør om mulighederne. 
 
 
 

Følg os på Facebook

Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startUps.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev