NYHEDSBREV - AUGUST 2017 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - AUGUST 17 NR. 2
 

Hvad er en rigtig iværksætter?

Er der forskel på at være iværksætter, selvstændig, solopreneur og virksomhedsejer?
 
Kært barn har mange navne og der er uendeligt mange måder at være iværksætter på, men ingen facitliste.  
 
Det har Marie Olofsen fra det succesfulde netværk Ladies First et bud på.
 
Se her om du er enig?
Marie Olofsen
 

Sådan får du succes med din webshop

De næste uger løfter vi sløret for årets temapartnere.
 
I denne uge er vi glade for og stolte over at præsentere DIBS som temapartner på ”Sådan får du succes med din webshop”.
 
Timingen er helt perfekt, da DIBS op til Iværk&Vækst lancerer deres årlige rapport om dansk e-handel. De topfriske tal og tendenser præsenteres via udvalgte e-handels virksomheder, der deler ud af insiderviden og egne erfaringer fra scenen. Læs mere om samarbejdet her.
 
Vil du allerede nu tage forskud på glæderne, kan du hente ”10 lette trin til en god start på din nye webshop” her.
 

Hvis jeg skulle gøre det hele om igen

Mange har fulgt hende på ”Go’ Morgen Danmark”, svedt tran i hendes selskab, afprøvet hendes opskrifter og læst hendes bøger, men kun ganske få har fået den hudløst ærlige historie om hendes egen iværksætterrejse.
 
På Iværk&Vækst kan du møde den seje nordjyde og iværksætter Michelle Kristensen, der hylder mottoet : ”Det skal være en fest at leve sundt”.
 
Hun lever det selv og har gjort sin passion til forretning med et stærkt brand og produkter, der spænder fra bootcamps, foredrag, bøger, coaching, måltidskasser til TV optræden m.v. Hvad har været de største op- og nedture fra den spæde start i 2010 til over 25 ansatte i dag?
 
Hvad ville hun gerne gøre om, hvad er den helt store drøm og hvad er Michelles egen opskrift på en sund iværksættersucces?
 
Forud for Iværk&Vækst har vi fanget Michelle til ”3 hurtige”. 
Michelle Kristensen
Foto: Luka Rone 
Jeg fejrer mine succeser ved at… være VILDT dårlig til at fejre. Jeg øver mig virkelig i at blive bedre til at fejre ting.
 Jeg har i mange år været mere en "tjek så er det mål nået - videre til næste" tænkende, og er det stadig i høj grad. Men jeg forsøger at fejre mere med mit team, når vi har lavet et godt salg eller lukket en aftale.
 Jeg har meget sunde medarbejdere, så her fejrer vi med god mad. Hvis jeg skal fejre med min bestyrelse eller venner/familie, så inkluderer det alkohol og festlig stemning”. 
 
Mit vigtigste råd til andre iværksættere er …at finde gode rutinerede folk, som har været selvstændig i længere tid. Det er en kæmpe gave at have en mentor og andre kloge og erfarne folk omkring én, der kan lære fra sig. Som selvstændig er du den hele tiden. Det er dig der skal inspirere og motivere dit team, så det er en stor gave at blive inspireret af andre og lære meget på få år.”
 
 ”Jeg glemmer aldrig….da jeg blev ringet op og spurgt om jeg ville lave Go´Morgen DK eller da jeg fik en mail fra iFORM bladet, om jeg ville være deres faste træningsekspert. Det er to ting jeg har haft på min to-do liste, men som jeg troede der skulle gå flere år før jeg indfriede.” 
 
Læs mere om Michelle Kristensen på hendes hjemmeside her.
 
Book din billet her.
 
 

Hardcore Hartkorn

Vi er vildt glade for, at tidligere DR-vært Vibeke Hartkorn har ryddet kalenderen for at styre slagets gang på hovedscenen på Iværk&Vækst.
 
Vibeke har ligesom os et særligt stort hjerte for iværksættere og vil på sædvanlig myndig, kyndig og fyndig vis guide os gennem dagen.
 
Vidste du, at Vibeke også er knivskarp i medietræning, kommunikationsrådgivning og som moderator i alverdens sammenhænge?
 
Vibeke Hartkorn
 

Nyhedsbreve virker!

I det seneste nyhedsbrev efterlyste vi en grafiker, der gerne ville lege med på I&V.
 
1.000 tak for de mange interessetilkendegivelser og tilbud om grafisk assistance. Vi håber, at vi har fået svaret alle og behøver ikke flere henvendelser.
 
Vi har valgt at lege videre med Jesper Kildegaard Jacobsen fra Kildegaardmedia.dk. Tjek Jespers seje portefolio her, hvis du også har brug for en skarp grafiker.   
 
Jesper er i øvrigt også lampedesigner og bestyrelsesmedlem i FabLab Nordvest i København.
 
Vidste du, at du er velkommen til at kigge forbi til deres ugentlige åbne hus, Community FabLab hver torsdag kl. 17-22, inden du beslutter om du skal være fast medlem?
 
Se mere på fablabnordvest.dk
 
 

Stor iværksætterappetit

Vi glæder os for vildt til at præsentere årets innovative madkoncepter i Food Entrepreneur området. Selvom vi har antennerne ude og er hjulpet godt på vej af netværket, modtager vi fortsat gerne tips om unikke madkoncepter, der fortjener lidt stjernestøv og eksponering.
 
Kontakt eva@ivaerk.dk  
 
Ses vi d. 3/10? Book din billet her.
 
 

Følg os på Facebook

Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startUps.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev