NYHEDSBREV - AUGUST 2017 NR. 3 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - AUGUST 17 - NR 3
 

”Når en fisk skal lære at kravle i et træ”

 
 
Der er intet, der kan forberede hverken en Corporate organisation eller en iværksætter på en sammenlægning. Det er kun gennem erfaring og adskillige iterationer, at disse kompetencer bliver tilegnet. 
 
Hør en garvet iværksætters reflekterende beretning om et habitatskifte på godt og ondt og om den læring, der følger med. 
 
Den kendte serie-iværksætter Moonis Kamil fortæller om rejsen med at opbygge og frasælge online dagligvareportalen, iPosen.dk, til landets største retailer Dansk Supermarked, og om udfordringerne i at navigere i køberens organisation. 
 
Moonis Kamil er især kendt for salget af Onfone i 2011 som 28-årig og derefter salget af iPosen i 2015.  Moonis spiller på mange tangenter og er i dag foredragsholder, bestyrelsesmedlem og frem for alt iværksætter med stort I.
 
Udover iPosen er Moonis stærkt involveret i Qampo A/S, Intradify.com , Interiør A/S m.fl.  
 
Glæd dig til at møde Moonis på Iværk&Vækst og til at få konkrete tips til mødet mellem Corporates og Startups.
  
 
Book din billet her.
Moonis Kamil
 

Ind til benet - et state of the art Facebook bureau!

 
PL & Partners har kun eksisteret siden 2015 og er fra starten gået benhårdt efter at blive no. 1 indenfor Facebook annoncering.  
 
At de to stiftere Mads Paaskesen og Kristian Lauersen tilmed jævnligt inviteres til Facebooks headquarter i Dublin som gæstetalere, er selvfølgelig både en ekstra fjer i hatten og en blåstempling af, at de altså kan deres kram. Så ikke underligt, at både små og store Corporate virksomheder står i kø for at blive kunder.
Mads Paaskesen, CEO
Nicklas Meyer, Digital Advisor
Vi er derfor ekstra glade for, at Mads og Nicklas både er blandt de rådgivende udstillere på Iværk&Vækst og deler ud af deres guldkorn med indlægget:  
 
”Facebook fortællinger fra Dublin”
Skalér din e-commerce gennem Facebook marketing. Hør desuden om, hvordan hele marketing mixet kan være med til at gavne din e-commerce. PL & Partners deler ud af best practises inden for Facebook strategier. 
 
Læs mere om PL & Partners her.
  
 

Drop undskyldningerne

 
- Jeg har ingen penge til at starte virksomhed
- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal lave regnskab
- Jeg ved ikke, hvordan jeg sælger mit produkt
- Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte
- det er så uoverskueligt!
….og vi kunne blive ved
 
Er du eller kender du en ”wannapreneur” og hvad handler undskyldningerne egentlig om?  
 
Mette Maria Terp, der selv er serieiværksætter og startede sin første virksomhed som 19-årig, kigger ind bag undskyldningerne. Læs med her.
 
Mette er den danske ambassadør for Women’s Entrepreneurship Day, som er et verdensomspændende initiativ, hvis mission er at fejre og støtte op omkring kvindeligt iværksætteri.
 
Se mere på Mettes Linked-in her, og glæd dig til at møde hende på Iværk&Vækst.
 
Book din billet her.
Mette Maria Terp
 

Vind et møde med iværksætterguruen Gary Waynerchuck

 
At blive succesfuld iværksætter handler rigtigt meget om mindset. Derfor vil Iværk&Vækst gerne slå et slag for konferencen Elevate d. 3-5/11, hvor der stilles skarpt på at blive mentalt iværksætterfit.  
 
Vind en billet til Elevate inkl. møde med iværksætterguruen Gary Waynerchuck.
 
For at deltage i konkurrencen på facebook, skal du blot skrive navnet på den iværksætter, som er dit personlige forbillede og meget gerne begrunde hvorfor.  
 
Deltag i konkurrencen på vores facebookside her.
 
P.S. Hvis du er den heldige vinder og allerede har booket billet, vil du selvfølgelig få billetten refunderet. Vi trækker vinderen fredag d. 8. september.
 
Særtilbud til alle på Iværk&Vækst
I 3 dage sættes der fokus på at træne din mentale iværksættermuskel på Elevate. De to første dage med inspiration og den sidste med konkrete værktøjer. Som modtager af I&V nyhedsbrev, tilbydes du alle tre dage til en værdi af kr. 2.697 kr., men betaler blot for de to = kr. 1.995,-.
 
Book din billet her.
Rabatkode: VSPAR700
 
Gary Waynerchuck
 

Du kan også møde udstillerne og Iværk&Vækst ONLINE fra 3. oktober - 17. oktober. Besøg Iværk&Vækst Online gratis på FeedsFloor fra 15/9, og få automatisk besked, når du kan chatte med udstillerne og talerne. 

Discover & chat with companies at EXPOs online

 
 

Vil du også være med til at fyre op under Iværksætter Danmark?

 
Bliv udstiller, tema-, medie- eller hovedpartner på Iværk&Vækst!
 
Kontakt Eva på eva@ivaerk.dk tlf: +45 21 20 75 85 og hør om mulighederne.
 
Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startUps.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev