NYHEDSBREV - SEPTEMBER Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - SEPTEMBER 2

Ny dato & sneak peak til program!

Iværk&Vækst bygger videre på de gode synergier. Med årets hovedtema ”Corporates meet Startups” på Iværk&Vækst, er der en oplagt kobling til overskriften for Iværksætterugen ”Global Entrepreneurship Week”, der netop i år sætter fokus på samarbejdet mellem små og store, garvede virksomheder. Vi vil gerne bakke op om GEW og derfor flyttes Iværk&Vækst til torsdag d. 9. november, så vi kan være med til at skyde Iværksætterugen fra start med et brag. Allerede bookede billetter gælder automatisk til den nye dato d. 9/11.
 
Er du klar til et sneak peak? Er du nysgerrig efter at se, hvilke indlægsholdere og virksomheder, du kan møde på Iværk&Vækst?
Den foreløbig udstillerliste kan du se her: www.ivaerk.dk/udstillerliste-2017
Og de bekræftede indlægsholdere her: www.ivaerk.dk/speakers
 
Book din billet allerede i dag: https://ivaerk.nemtilmeld.dk/93/
 
 

Nystiftet Advisory Board for Iværk&Vækst

 
Vi er glade for at byde en af Danmarks mest passionerede brobyggere mellem startups og corporates velkommen som ambassadør for Iværk&Vækst. Ikke blot af navn, men også af gavn, idét Anette Nørgaard fra Microsoft træder aktivt ind i det nystiftede Advisory Board for Iværk&Vækst.

”Annette og jeg har gennem flere år taget tilløb til dette samarbejde. Det er tydeligt, at vi har en fælles vision og passion, når det gælder om at skabe bro mellem de grønne iværksættere og garvede virksomheder. Desuden fortjener de mange fantastiske tiltag i økosystemet af få øget rampelys” siger Eva Vedel fra Iværk&Vækst.

”Personligt glæder jeg mig mest til at arbejde langsigtet med videreudviklingen af Iværk&Vækst, der var det første samlende initiativ på den danske iværksætterscene og nu bliver kørt i stilling til en version 2” supplerer Anette Nørgaard fra Microsoft.
 
 
Anette Nørgaard/Microsoft
 

Sæt gang i iværksættersamtalen!

 
Fra drøm til virkelighed – 60 spørgsmål, der sætter fokus på udfordringer og muligheder til at udleve iværksætterdrømmen.En oplagt dialogåbner for både skoler, vidensinstitutioner, foreninger, netværksgrupper, iværksættere og etablerede virksomheder, der arbejder med iværksætteri. Kortene kan bruges både alene og sammen med andre. Og faktisk også oplagte som ”servicetjek” for den garvede iværksætter. Hør mere om kortene her og test dig selv på Iværk&Vækst
 
 
Carina Hecksner
 
P.S. Du kan allerede nu bestille de nye dialogkort til intropris: www.icheck.dk
 
  

Innovationsfarm på Field’s tagterrasse vandt Rotary’s Iværksætterpris

 
 
Den 12. september blev ”Refarmed” kåret som årets vinder af Rotary’s iværksætterpris. 7 iværksættere var nomineret i 7 forskellige Rotaryklubber. Udover æren og velfortjente skulderklap, fik stifterne en check fra Arbejdernes Landsbank på 25.000 kr. og vigtigst af alt: adgang til Rotary’s netværk af stærke kompetencer indenfor en bred vifte af brancher.
 
Du kan møde både Rotary og stifterne af "Refarmed" til en iværksættersnak på Iværk&Vækst d. 9/11.
 
 
Refarmed
 

Plads til ugens vigtige iværksætterbudskab

 
Kan man købe eksponeringsplads i Iværk&Vækst nyhedsbrevet? Kontakt os for mere information på tlf. 21207585.
 

Du kan også møde udstillerne på Iværk&Vækst ONLINE fra 9. november - 22. november. Du kan allerede nu besøge Iværk&Vækst Online gratis på FeedsFloor. Opret din profil og få automatisk besked, så du kan chatte med udstillerne og talerne. 

Discover & chat with companies at EXPOs online

 
 

Vil du også være med til at fyre op under Iværksætter Danmark?

 
Bliv udstiller, tema-, medie- eller hovedpartner på Iværk&Vækst!
 
Kontakt Eva på eva@ivaerk.dk tlf: +45 21 20 75 85 og hør om mulighederne.
 
Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startUps.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev