NYHEDSBREV - NOVEMBER Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - NOVEMBER 1

Nedtællingen er begyndt!

Længe leve iværksætterdiversiteten!

”Tech Startups med Unicorn potentiale har stor sex appeal! De fylder meget både i pressen, på de bonede gulve og i inderkredsen af det danske Startupmiljø. Og det er måske ikke så underligt, for det er dér, udsigten til jackpot er størst. 
 
Men hvad med alle de små og mellemstore virksomheder, ejerlederne, der ikke gør det store væsen af sig, men alligevel formår at forsørge ikke bare sig selv, men også at sikre beskæftigelse til enten ansatte, freelancere eller underleverandører? Det er fuldstændig oldnordisk og ærgerligt, at beskæftigelse udelukkende måles i ansatte og ikke i de ordrer og den omsætning, den enkelte virksomhed genererer, ikke bare i egen, men også i andres kasser!
 
Glæden ved at leve af sin passion og at gøre en forskel, er for mange en kæmpe driver og vigtigere end udsigten til flere ansatte og større indtjening, men hvem siger, at det ene behøver at udelukke det andet?
 
Jo, digitalisering er ikke bare vejen, men motorvejen frem, for at få succés som iværksætter og derfor er det da også interessant at spørge sig, hvad det ville betyde, hvis der blev skruet op for digitaliseringsblusset i de mere traditionelle fag og virksomheder?
 
Med styrkede digitaliseringsmuskler kunne man rykke flere felter frem med ét ryk i rigtigt mange virksomheder. Sunde virksomheder, stærke koncepter, gode håndværks-, service- og livsstilsvirksomheder, der med små greb kunne blomstre endnu mere.
 
Lad os tage alle de små og mellemstore virksomheder alvorligt og lad os hylde diversiteten i Iværksætter Danmark på tværs af køn, alder, branche og bopæl.
 
 
 
Det er baggrunden for at invitere indenfor til Iværk&Vækst, der er årets inspirationsforum for  værksættere, små og store virksomheder, idémagere, solopreneurs, investorer og alle, der interesserer sig for at fyre op under HELE iværksætter Danmark! 
 
Vær med på første parket og deltag i debatten, få rådgivning fra eksperter, sug til dig af ny viden og udvid dit netværk!
 
Velkommen på Iværk&Vækst d. 9/11 i København”  
 
Eva Vedel
Iværk&Vækst
 
Book din billet i dag: https://ivaerk.nemtilmeld.dk/93/
 

Iværksættergriller blev til verdens første, bæredygtige engangsgrill

Susanne og Carsten Brøgger fik en vild idé! De ville skabe verdens første 100% bæredygtige engangsgrill for at skåne natur og miljø og komme brug og smid-væk kulturen til livs.
 
Det er lykkedes big time med passion, knofedt og en tyrkertro på, at det betaler sig at være kompromisløs: Parret høster den ene anerkendende pris efter den anden og er allerede på det internationale marked i lande som Spanien, Portugal, England, Canada, Taiwan, Tyskland, USA og Japan. Danmark kommer til i forået 2018, men nu kan du altså få en sneak peek på Iværk&Vækst!
 
”Ønskebarnet” hedder CasusGrill og er lavet i 100% naturlige bionedbrydelige materialer; pap, bambus, trækul og lavasten. Grillen kan brændes på bålet, hvormed kun lavasten bliver tilbage som skrald. Lavastenene bruges som jordforbedring, og skader derved ikke miljøet. CasusGrill anvender op til 50% færre trækul end almindelige aluminiums-engangsgrill, hvorfor udledningen af CO2 også er mindre.
 
I denne lille video kan du se grillen i funktion. Og hvem siger, at det ikke er grillsæson om vinteren?
 
 
Susanne & Carsten Brøgger
Helt enkelt: mere effektiv, mindre affald og sikrere i brug. Kom og oplev vidunderet, der i højere grad udtrykker nøjsomhed og kærlighed til naturen end high tech macho-grill med røde oksebøffer, og mød iværksætterne bag.
 

Mød udstillerne på Iværk&Vækst online!

Allerede nu kan du møde årets udstillere og se deres produkter/ydelser på Iværk&Vækst Online og så kan du i øvrigt komme i dialog med dem via chatten hele 14 dage efter Iværk&Vækst. Det er ganske gratis!
 
1. Sign up 
 
2. Tryk på VISIT på Iværk&Vækst Online
 
3. Du modtager automatisk en besked, når chatten er åben.
 

Den lukkede matchmaking klub åbner sine døre på Iværk&Vækst

Valuer.ai er en helt ny og intelligent måde at blive matchet på som startup. Normalt er det en invite only platform, men i samarbejde med Iværk&Vækst tilbyder vi nu at åbne dørene op for udvalgte startups d. 9/11.
 
På Valuer.ai har du nu muligheden for at blive matchet med den helt rigtige corporate, VC eller angel, altså hvis dit startup vinder en af pladserne.
 
Hvis Valuer.ai udvælger dig, bliver du interviewet på dagen.
 
Du skal afsætte 15-30 min. til interviewet. Efterfølgende bliver dit startup lagt ind på Valuer.ai platformen. Herefter inviteres der corporates, VC og angels ind, så de kan kommentere på dit startup. De tre bedste startups vinder en time sammen med en af dem.
 
Du kan ansøge om en af de 10 pladser her: Ansøg
Ansøgningsfrist mandag d. 6/11 kl. 23.59.
 

Er du klar til at sætte prisen på grisen?

Vi har nu udvalgt den virksomhed, der bliver ”udsat” for ”Hammerslag for iværksættere”.
 
Sentar giver kontoransatte en ny måde at arbejde på, så de bliver sundere, hurtigere og mere kreative. Den gennemsnitlige kontoransatte i dag sidder ned mere end 11 timer om dagen. Det er den menneskelige krop ikke lavet til. Det giver kontoransatte smerter i ryg, nakke og hoved, samt sænker evnen til at koncentrere sig og performe.
 
Sentar har derfor udviklet den digitale ergoterapeut Shifty, som placeres på et hæve/sænkebord og hjælper den kontoransatte til at opbygge en vane omkring hele tiden at skifte mellem at arbejde siddende og stående.
 
Kom og hør, hvordan man værdisætter en virksomhed som Sentar og vær selv med til ”at sætte prisen på grisen”.
 
Se hele programmet her: http://www.ivaerk.dk/program/
 

Vil du også være med til at fyre op under Iværksætter Danmark?

Glæd dig til at møde disse virksomheder, der er med til at fyre op under Iværksætter Danmark på Iværk&Vækst.
 
Opdateres løbende på Ivaerk.dk
 
 
Følg udstillerne på FeedsFloor!
 
Above & Beyond Society
Airstreams
Awapatent
Billy.dk
Bizz Up
Brandt Revision
Care Ware Next
Canvas Planner
Casus Grill
Codher
Coop Crowdfunding
Copenhagen Fin Tech Lab
Copenhagen Sparkling Tea
CPHFTW
DIBS
DareGender
E-360 Eventbureau
Erhvervskvinder CPH
Erhvervsstyrelsen
FabLab Nordvest
Feedsfloor
Founders House
Goodiepack
Handywoman
iCheck
Illumina International
Kaffe Bueno
Kammeradvokaten
KPH Projects
Ladies First
Lejenregnskabschef.dk
LetsGo Delebiler
LivePro
Microsoft
Mors Business 
New Nordic Youth
Naboskab
Nordic Startup Awards
Patent- & Varemærkestyrelsen
PL & Partners
Podconsult
Porskrog Consult
PostNord
Powerjobsøgerne
Rainmaking Loft
Refarmed
Regnskabsskolen
Roccamore
Rocket Labs
roed - Viden til virksomheder og organisationer
Rotary
Salary.dk
Sparringspartnerne
Startup Village
Startup Weekend Copenhagen
Super Food Trucks
TECHSAVVY Media
The Camp
The Non-Violence Project Denmark
Unicef
Valuer.ai
Virksom
Vækstfonden
We Love Startups
Women Entrepreneurs Denmark & Øresund
Women in Tech
Women Entrepreneurship Day
 
Se mere om udstillerne på Iværk&Vækst Online:
www.feedsfloor.com/expo/iværkvækst-online-2017
 
 
Sidste udkald, hvis du vil nå med i det gode selskab!
 
Kontakt Eva Vedel på eva@ivaerk.dk tlf: +45 21 20 75 85 og hør om mulighederne.
 
Følg med på facebook og del gerne begivenheden i dit eget netværk af passionerede iværksættere og folk med interesse for startups.

Tilmeld dig og del begivenheden HER.
 
 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev