NYHEDSBREV - OKTOBER 2018 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - Oktober 18
 

The Beartalk Show & Iværk&Vækst går sammen om at gå i dybden

Podcasts er det nye sort! Og ærligt talt er det en jungle at finde frem til de rette podcasts, når man gerne vil inspireres som iværksætter eller bare som et nysgerrigt menneske med appetit på personlig og sin forretnings udvikling.  

Hånden på hjertet:  Der er mange gode, men flest podcasts i korte eller ultrakorte versioner. Måske netop derfor er det befriende at finde ud af, at der faktisk også findes dem, der går et spadestik dybere og tager sig tid til at komme helt ind under huden på Danmarks mest inspirerende iværksættere, der byder ind med inspiration til udvikling af både dig og din forretning.  

Glæd dig til The Beartalk Show, hvor værten Bjørn Vestergaard Barfoed har landets mest inspirerende iværksættere i stolen til en times snak om, hvordan man går fra køkkenbord til kongesucces.  

Iværk&Vækst og The Beartalk Show indleder samarbejdet med at åbne op for sæson 1’s sidste, men topfriske interview med Morten Resen i studiet.  

Hvad skal der til for at springe ud i iværksætterlivet? Hvordan sætter vi det hele på spil, uden at risikere vores familieliv? 
Hør også om Morten Resens spændende iværksættereventyr med den nye app: GoLittle og få baggrunden for, hvordan det projekt kom til verden.    

Få adgang til podcasten her og læs mere om The Beartalk Show og baggrunden for samarbejdet med Iværk&Vækst her.

 

De garvede og de grønne

Den ene dag overrækkelse af prisen til Danmarks bedste Food Tech Startup i Nordic Startup Awards og den næste på udkig efter en madiværksætter, der har brug for at teste sit produkt og sit marked af.  

Hvad er vigtigst?  

Endnu engang tillykke til Order Yoyo, der fortjener hvert eneste skulderklap, hæder og ære, men som CEO og medstifter Thor Angelo selv sagde efter overrækkelsen: "Det er ikke denne pris, der rykker noget. Vi er glade for anerkendelsen, men det er ikke den, der rykker forretningen videre."
Og videre er de kommet.

Vidste du, at det startede med en ide om at skabe et værktøj, der nærmest overflødiggjorde de tjenende ånder på restauranterne og erstattede dem med en mulighed for at afgive en bestilling direkte, så man ikke skulle vente en evighed på at blive serviceret?

Det endte med at blive en helt anden forretning, nemlig Order Yoyo, der er et innovativt, CRM baseret bestillingssystem for restauranter & Take away butikker og ikke overraskende allerede på vej ud i den store verden.

Og det er faktisk den allerbedste historie. Nemlig hvordan man starter ud ét sted og ender et helt tredje, som ikke nødvendigvis betyder, at man har tabt ideen eller er gået på kompromis undervejs, men derimod, at man har lyttet til markedet og efterfølgende har justeret kursen.  

Det er afgørende at få testet sit produkt og sit marked af så tidligt i fasen som muligt. Og derfor, at vi har inviteret en spirende madiværksætter indenfor det søde køkken med til weekendens Dessertfestival. Ganske enkelt for at teste produktet af overfor den rette målgruppe og i selskab med garvede kolleger som Summerbird og Konditorlandsholdet.  

Du kan selv komme med - book her!

Læs om Glean - den nye stjerne på desserthimlen her.

P.S. Mon Order Yoyo også vinder den nordiske finale i Nordic Startup Awards, der finder sted i København den 30. oktober?

 

Vil du dele kontor med Iværk&Vækst?

De fleste af vores samarbejdspartnere vil helst mødes hos os og det er nok fordi kontoret har byens bedste beliggenhed – hvis vi selv skal sige det. Lige ved indgangen til Frederiksberg Have, udsigt til parken og driverlivet og med mulighed for en walk og talk eller en løbetur før eller efter arbejdstid. Nyt køkken og bad, men i historiske rammer. På landet midt i byen. What’s not to like?  

Nu åbner vi op for, at du kan få adresse samme sted. Det kan være en enkelt plads eller tre og hvis du er grafiker, IT haj, fotograf eller på anden måde kan bidrage med tid og kompetencer til videreudvikling af Iværk&Vækst, så er vi åbne overfor en delbetaling i kompetencer.  

Vi arbejder også med projekter indenfor gastronomi og food entrepreneurs, så en madvinkel er heller ikke af vejen.  

Ring eller skriv til Eva Vedel på tlf. 21207585 eller ev@expoviva.dk og lad os tage en snak om ønsker og behov.

 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev