NYHEDSBREV - DECEMBER 2018 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Just Bizz – online & LIVE

Vil du være med til at løfte Danmarks 300.000 SMV’ere til nye højder?

Virksomhedsejer, butiksejer, solopreneur, e-købmand, ejerleder, håndværker eller selvstændig?

Danmarks 300.000 SMV’ere (små og mellemstore virksomheder) har ikke bare mange navne, men også mange opgaver og mange funktioner i en hektisk hverdag. Netop derfor har de alt for lidt tid til at skabe det forkromede overblik over de bedste leverandører, produkter og løsninger, der er altafgørende for deres forretningssucces.

Som førende leverandør af services eller viden eller løsninger til et solidt forretningsfundament eller en ambitiøs vækstplan, inviteres din virksomhed indenfor i Just Bizz, der præsenteres af Iværk&Vækst, Feedsfloor.com & Co.

Vi har samlet de bedste kommunikationskanaler (både on og off-line) målrettet virksomhedsejere og går i luften i februar.

Læs mere her: https://www.ivaerk.dk/bliv-partner/   

Vil du vide mere, så kontakt os på info@ivaerk.dk eller ring 21207585.

 

Forretningen ruller for Jonas

Mens vi arbejder videre på at spotte de bedste kontorfællesskaber for selvstændige i det ganske land, bringer vi her et godt og kreativt bud på dit kontor, hvis du er vild med rullende arbejdstid, hylder tanken ”småt er godt” og gerne vil have hele verden som din arbejdsplads.

Du kan få dit eget, skræddersyede Tiny Office, som både giver dig tag over hovedet og eksponering, så det basker!

Tiny Office er startet af Jonas Hallberg, der har en baggrund som udlært håndværker. Han er den kreative hjerne og de stærke arme bag mange af oplevelsesuniverserne på Smukfest i Skanderborg. Han har ganske enkelt gjort det til sin forretning at tænke ud af boksen og at levere varen til tiden, indenfor budget og med høj energi og ditto humør. Jonas er vild med det midlertidige og har gennem årene udviklet og bygget midlertidige monumenter for organisationer og virksomheder fra sin egen virksomhed Ikke en Pind.

Et rullende værksted, et turistkontor på hjul, en mobil messsestand, et rullende kampagnekontor eller lydstudio til at tage med på farten?

Få mere inspiration på www.tinyoffice.dk Er du nysgerrig efter at se Jonas, andre vilde projekter, så tag et kig på www.ikkeenpind.dk  

Og vil du have et tinyoffice som din messestand på Just Bizz LIVE i 2019, så siger du bare til!

 

Skal Richard Branson ligge under dit juletræ?

Den bedste julegave til dig selv, er en investering i din personlige udvikling og din forretning.

Glemt alt om Jante, når nogle af verdens mest slagkraftige business folk med iværksætterikonet Sir Richard Branson i spidsen, gæster Danmark og byder op til Awaken Business Summit i Tivoli Congress Center d. 20. og 21. marts.

Det bliver to power dage med business inspiration ad libitum og konkrete redskaber til succes og vækst både forretningsmæssigt og personligt.

En iværksætterglad sponsor har gjort det muligt for startups og studerende at booke en Executive billet til kun 3.000 kr. excl. moms for begge dage. OBS: Normalpris er 6.750 kr. excl. moms og der tale om et begrænset antal pladser efter først til mølle princippet. Du skal benytte koden Awaken – growth, når du når til betalingsfeltet.

Tillykke med din julegave!

Her er en lille videoteaser!

Billetten booker du her!

 

Den ultimative julegave til ekøbmanden – med ekstra præmieudsigt!

Vind store præmier - Bestil din billet til Ehandelsdagen senest d. 31. december.

Går du og overvejer at deltage til Ehandelsdagen 2019, som er en konference og netværksdag for ekøbmænd, så skal du slå til nu.

Køb din billet i december og deltag i konkurrencen om 16 lækre præmier til en værdi på over 20.000,- (har du allerede købt billet så deltager du naturligvis også i konkurrencen).

Du kan vinde følgende:

🎄 3 x Turbo-1000 kurser - Værdi 1.250,- (gives af WeLoveEmails / Christina Klitsgaard)

🎄 2 x Bogen om Facebook annoncering - Værdi 895,- (gives af Obsidian / Halfdan Moth Timm)

🎄2 x Billetter til konferencen Forretning Online 2019 - Værdi 2.496,- (gives af Novicell / Kim Dolleris)

🎄 1 x 2 timers sparring omkring videomarketing og -produktion - (gives af Witting / Henrik Witting)

🎄 8 x Potentiale vurdering (gives af Ackermann Kommunikation / Casper Ackermann)

De 16 vindere trækkes i starten af januar måned.

Læs mere og køb billet med præmieudsigt her!

 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev