NYHEDSBREV - JANUAR 2019 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Mød Juniordirektøren!

Man kan da kun blive glad i iværksætterlåget, når der toner en 12-årig (og nu 13-årig) sej iværksætterpige frem på skærmen i iværksætter TV-programmet Løvens Hule. 

Ikke kun fordi Sara har fulgt sit iværksætterhjerte og har kastet sig ud i iværksætterlivet med fuld turbo, men også fordi virksomheden er bygget op med støtte fra mor Mia og hele familien som backing gruppe og fordi store ambitioner og sund fornuft går hånd i hånd.

Skolen har første prioritet og dansen skal der også lige være tid til. Alligevel lægger Sara gerne 10-20 ekstra timer om ugen oven i hatten for at passe sin webshop, Kforkage.dk, der sælger kage- og bageudstyr med stor succes.

Mor Mia og juniordirektør Sara Nersting, Kforkage.dk, Fotograf : Anne Grandt

Sara kastede sig også frygløs for løverne i Løvens Hule og tog både løver og løvinde med storm og gik derfra med en investering på 675.000 kr. 

Hvad skal pengene så bruges til?
”De skal både bruges til en ansat, private label – altså mine egne varer – og til flere messebesøg. Jeg har allerede fået min første ansatte, og hun hedder Amalie. Hun startede i praktik i december, og hun er mega god til sociale medier og til at filme. Vi er ikke kommet så langt med private label, men vi har en masse møder med nogle, som kan hjælpe os” siger Sara.

Hvad er de største udfordringer ved at have firma og være 13 år? 
”Siden Løvens Hule har der været rigtig travlt, så det handler lidt mere om firmaet i øjeblikket, end det plejer at gøre. Men det er stadig sjovt. Jeg er bare nødt til at prioritere nogle andre ting, end jeg er vant til. F.eks. er der meget mere med nyhedsbreve, presse og planlægning, end der plejer at være. Så jeg har ikke så meget tid til at gå ned og pakke og skrive postkort til mine kunder. Jeg går jo stadig i skole, som jeg plejer, men jeg har haft lidt mere fravær, fordi jeg f.eks. skulle i P3 og fik besøg af et filmhold fra DR Ultra” supplerer Sara.

Hvad er din helt store iværksætterdrøm? 
”Jeg drømmer stadig om min egen butik, men løverne fortalte mig, at det kan være svært at tjene penge på at sælge kaffe og kager (det så man ikke på TV, men vi havde en lang snak om det).  Man kan faktisk se min drøm på den tegning, jeg havde med ind i studiet i Løvens Hule: der var en café, hvor man kan spise sine kager og sidde og arbejde (det gør jeg meget med min mor, når vi skal have lidt luftforandring), og hvor man kan komme på bagekursus, og så er der også en lille butik med alle mine produkter. Måske skal jeg stadig have en butik med mit udstyr og så sælge kagekurser i stedet for. Men jeg ved det ikke helt endnu, for jeg bliver selvfølgelig også lidt nervøs for at sælge kager, når det ikke gik så godt for Mette Blomsterberg med hendes café i Lyngby. Jeg kunne også godt tænke mig at lave meget mere på Youtube – f.eks. bage med nogle andre Youtubere. Og så drømmer jeg også lidt om at lave min egen kogebog med lækre kager.” afslutter Sara.

Du kan møde juniordirektøren på årets Lakridsfestival, hvor Sara er inviteret med som årets rising star. Her  indtager hun et  af de arbejdende værksteder med tips og tricks til kager med lakrids og selvfølgelig også har en lille stand til salg af udvalgte produkter fra Kforkage.dk.

Mød Sara og årets udvalgte madhåndværkere i København den 23. og 24 februar og i Odense d. 3. marts.

Se mere og book billet her

Fotograf : Anne Grandt
 

Er du også e-købmand med ambitioner?

Så bør du sikre dig en billet til www.ehandelsdagen.dk i Skive den 7. februar.

Ehandelsdagen er en konference om ehandel, markedsføring, købmandsskab, lager og logistik og alt, hvad du har behov for at vide for at løfte din webshop.

Kort og godt en konference og netværksdag for ekøbmænd.
Glæd dig til oplægsholdere, der giver konkrete tips og tricks til, hvordan du kan vækste din forretning og et netværk af ehandelsaktører, som står klar til at dele viden.
Køb din billet i dag og læs mere på www.ehandelsdagen.dk

 

 

Er du helt fremme i regnskabsskoene?

Er du ultrahurtig, kan du stadig nå at tilmelde dig til konferencen i enten København eller Aarhus.
Fuld valuta - Halv dag!

Blandt årets inspiratorer kan du bl.a. glæde dig til at møde Mr. IT Innovation Preben Mejer, der også er bestyrelsesformand i Radr.dk
Preben er en af Danmarks mest indflydelsesrige IT personer og valgt af Børsens Nyhedsmagasin som mest nyskabende danske IT personlighed.

 

Se alle talere og tilmeld dig (gratis inkl. forplejning) her!

 

To dage med business power i verdensklasse

Er du sulten efter at se, høre og blive inspireret af verdens dygtigste business profiler, så sæt kryds i kalenderen både den 20. og 21. marts til Awaken Business Summit.

Som modtager af Iværk&Vækst nyhedsbrev tilbydes du denne unikke mulighed for møde bl.a. Sir Richard Branson, Founder af VIRGIN GROUP, James Caan, en af Englands mest succesrige investorer indenfor Recruitment & Real Estate og Baroness Mone of Mayfair, som er Englands mest succesfulde kvindelige iværksætter.

Se alle speakere her

Se program og indhold her

For at sikre dig adgang til denne ultimative 2 dages kongres, er der designet et helt specielt tilbud til Iværk&Vækst, som betyder, at du kan få din Executive billet for iværksætterpris for kun DKK 3000,- via særkoden Awaken-UFGP (indsættes i bookingformularen).

Book billet billet her

Se mere om Sir Richard Branson her

 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev