NYHEDSBREV - MARTS 2019 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 

Kortlæg din forretning!

Hvis du vil have de bedste kort på hånden som iværksætter og selvstændig, gælder det om at være godt forberedt og kende sine egne styrker, begrænsninger og udfordringer.

Du kan ovenikøbet gøre de forberedende øvelser til en leg!

Med iværksætterspillet ”Iværksætteri – fra drøm til virkelighed” bliver du via dialogkort guidet igennem alle de vigtige spørgsmål, du bør stille dig selv, når du vil springe ud som iværksætter eller selvstændig.

Brug kortene som en selskabsleg og dialogåbner sammen med dit team eller andre iværksættere, i undervisningen, i virksomheden, som en grundig tjekliste for dig selv eller som en kærkommen gave til en iværksætterildsjæl.

 

Kortene er udviklet af Iværk&Vækst i samarbejde med icheck.dk og spørgsmålene tager udgangspunkt i erfaringerne fra Iværk&Vækst, som har været besøgt af 52.679 iværksættere siden opstarten i 2005.

Læs mere her.
Køb spillet her.

 

Ugens Iværksætter podcast

- anbefalet af Iværk&Vækst

Få både læring og underholdning i ørerne!

Podcasten Morten Reesen: Startup er en ærlig iværksætterhistorie om, hvordan det gik, da Morten stoppede som vært på Go’ morgen Danmark og hoppede ud i iværksætterdrømmen med GoLittle.

Her fortæller han om op- og nedture, succeser og fiaskoer, og niveauet er sikret med journalistisk sans for tilrettelæggelse og en behagelig fortællerstemme af en folkekær mand med drive og nysgerrighed.

Det er en iværksætterroman i podcastformat, som viser den bumpede vej mod en drøm om at sætte noget stort i verden.

Mon Morten får succes? 
Læs og hør mere her.

 

Iværksætterbog i børnehøjde

- anbefalet af Iværk&Vækst

Dette iværksættereventyr til de yngre læsere, skrevet af Startup entusiasten Martin Bjergegaard og lanceret i samarbejde med Iværk&Vækst, fortjener at blive hentet frem fra boghylden.
 
En dag får Ulrika en idé til en forretning, og sammen med Tristan tager hun på en uforglemmelig rejse med alle de forhindringer, som hører sig til i et godt og gribende eventyr – og som også afspejler de mange bump på vejen ude i den virkelige iværksætterverden.
 
Med et børnevenligt lixtal og et format på ca. 125 sider, er ”Den store Idé” en velskrevet rejse, hvor iværksætterens mange faser bliver beskrevet i børnehøjde. Nok bedst egnet til børn i alderen 8-12 år.
 
”Spænding og iværksætteri – jeg elsker det
Citat: Jesper Buch
 
Læs mere her.
Køb bogen her.
 
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev