NYHEDSBREV - APRIL 2019 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
 

Har du plads til flere kunder?

Hvis ja, så får du her et påsketip til et helt konkret værktøj, der kan hjælpe dig med at plukke de allermest lavthængende frugter, når det gælder om at tiltrække flere kunder til butikken.

Og det gælder uanset om du er webshop-ejer, stor eller lille virksomhed, eller for den sags skyld ”solopreneur”. Det handler kort og godt om pop up funtionen og værktøjet Sleeknote.
Folk begyndte at tale om pop-ups, og jeg var nødt til at prøve det selv. Jeg implementerede Sleeknote på min hjemmeside og har brugt det siden." siger en begejstret Majbritt Lund.
 
Hvad bruger du Sleeknote til i dag?
Jeg bruger primært Sleeknote til at få tilmeldinger til mine nyhedsbreve.
Jeg brugte den samme SleekBox på alle mine sider i starten, men nu har jeg 7 forskellige SleekBoxes, der glider ind på de mest relevante websteder. Dette betyder, at hvis en besøgende læser om et SEO-kursus på min hjemmeside, vises en SleekBox og tilbyder en gratis e-bog om SEO.

Hvis en anden besøgende læser om nyhedsbreve, vises en SleekBox, der tilbyder et webinar om nyhedsbreve og salgstekster, hvis det er det, jeg tilbyder på det tidspunkt.
” siger Majbritt Lund, der er selvstændig konsulent indenfor kommunikation og online markedsføring.

Her er et eksempel på en sleeknote fra hendes hjemmeside. Denne sleeknote har en konverteringsrate på 4,8%.
 
 

Upcycling Scandinavia tryller affaldsbjerg om til nye produkter

Det er en ren win-win-win
Upcycling Scandinavia arbejder aktivt med De 17 Verdensmål og ser dem som et meget vigtigt redskab til at holde fokus på den bæredygtige udvikling. Helt konkret arbejdes der med Verdensmålene 12 og 17, men også generelt er der fokus på at bidrage til at løse klodens klima- og ressourceproblemer.
 
Verdensmål 12, ansvarligt forbrug og produktion
Hver gang et nyt produkt produceres, tages der en lille bid af affaldsbjerget – på den måde bidrager virksomheden med at fjerne noget af det affald, som forurener vores klode.
Det er ikke nødvendigt at bruge dyrebare råmaterialer, hvis produkterne kan genanvendes på den eller anden måde.
 
Verdensmål 17, partnerskab for handling
Upcycling Scandinavia samarbejder med virksomheder, offentlige institutioner og produktionsselskaber for at nedbringe affald og skabe produkter, der kan genanvendes. Via vidensdeling, rådgivning og foredrag inspirerer de til, at der i fællesskab tages ansvar og handling på de klimaudfordringer, vi alle sammen står overfor.
 
Hvad vil fremtiden bringe?
Mange virksomheder er begyndt at tænke bæredygtigt, men desværre er endnu flere slet ikke begyndt at tænke på det endnu – og det får konsekvenser, mener Erik S. Jørgensen som er stifter af Upcycling Scandinavia. Læs mere om virksomhedens holdninger til Verdensmålene og fremtiden her.
 

Hvem vandt Creative Business Cup 2019?

I mandags dystede 18 virksomheder om titlen som årets bedste, kreative iværksætter. 

3. pladsen gik til seje Lisa Bønsdorff Dalsgaard fra GoodiePack
2. pladsen til glade Martin Witt (og hvalen Walter) fra Design by Witt
1. pladsen til det franske par Alexander og Gina fra Lapee for deres kreative og totalt gennemførte idé, koncept, løsning og forretningsmodel. Det ultimative kvindeurinal.

Et meget dedikeret og kompetent team, der afslutningsvis satte trumpf på den lange kompetenceliste, da medstifter Gina afrundede: "and not to forget, I also have more than 25 years of peeing experience". De går nu videre til VM for kreative iværksættere d. 1. og 2. juli.

 På billedet ses Lisa Dalsgaard fra GoodiePack sammen med hele juryen.
 

Lær noget nyt i påskeferien!

Træk kort fra vores Iværksætterspil ”Iværksætteri fra drøm til virkelighed” eller læs historien ”Den store Idé” højt for familien.
 
Brug tiden sammen, og lad tankerne vandre afsted i iværksætteriets verden, når der skal slås mave efter påskefrokosterne.
 
Køb bogen her.
 
Køb spillet her.
 
 
 Følg os på Facebook!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev