NYHEDSBREV - MAJ 2019 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - 27. maj 2019
 
 

Fra festivaludfordring til højtspillende forretningssucces

”Kultur slår strategi, for hvis det føles som hjem hver gang, du går ind på dit kontor, så kan du overleve alt”, citat Jesper Theil Thomsen, medstifter af SOUNDBOKS.
 
I 2011 var gymnasievennerne Jesper, Hjalte og Christoffer på Roskildefestival, og stødte på en udfordring, de besluttede sig for at løse. Hvordan kunne de bygge en højtaler, der kunne spille virkelig højt, holde hele ugen i trådløs stand og tåle en væltet øl eller to? 
De kastede sig ud fra 10 meter vippen og kan i dag bryste sig af at have skabt verdens højstspillende trådløse højtaler, nemlig SOUNDBOKS’en og har omsat for 92 millioner kroner i 2018.
 
Mest af alt er de stolte af deres interne firmakultur og det community, de har skabt. Se verdens vildeste højtaler her og læs hele historien og Jesper Theil Thomsen’s gode råd her.
 

Bliv verdensmester i at skabe begejstring

Bliver du ramt af panik, angstens sved, hjertebanken og en tør mund, når du skal begejstre dit publikum?

Uanset om du er selvstændig, iværksætter, ansat, studerende eller alt ”in between”, så bliver man aldrig færdiguddannet i disciplinen personlig gennemslagskraft og hånden på hjertet kan vi ikke alle blive bedre til at kommunikere foran et publikum, uanset om det gælder den skarpe pitch, en tale eller at kunne skabe begejstring omkring sin idé?

Hos Iværk&Vækst er vi vilde med konkrete værktøjer og her er en af de bøger, hvor du både guides igennem konkrete øvelser og træningsstrategier, så du får endnu større gennemslagskraft, men også får tips fra stærke kommunikatører som Karen-Marie Lillelund, Arne Nielssson, Chris MacDonald, Ulrik Wilbek og Lars Seier Christensen.

”Udtryk – Indtryk – Aftryk” er skrevet af Karin Krogh.

Vi sætter 3 bøger på højkant i denne uges konkurrence på facebook, og trækker vinderen d. 3. juni.
Klik ind og vær med her.

Kan du ikke vente så længe, kan du købe bogen her.

 

Killer Tips til din Killer Pitch – GRATIS e-bog

Skal du pitche din idé? Få de bedste tips til opbygning og gode råd fra de skarpeste i branchen!
 
Vores samarbejdspartner Bizz Up har spurgt nogle af Danmarks bedste pitcheksperter om deres bedste råd – og de er samlet i en gratis e-bog til dig!
  • Peter Warnøe – Team, Produkt, Marked
  • Mia Wagner – Vær forberedt
  • Stefan Overby Stamm – Træn nu den præsentation
  • Lauge V. Rasmussen – Fokuser
  • Pain, cure, profit-metoden
  • Andre gode råd
 
 Følg os på Facebook og LinkedIn!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
info@ivaerk.dk - www.ivaerk.dk
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev