NYHEDSBREV - NOVEMBER 2019 Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
NYHEDSBREV - 7. november 2019
 

Myter & facts om kvindelige iværksættere

Iværk&Vækst hylder iværksætterdiversiteten, uanset om det gælder brancher, geografi, nationalitet, alder eller køn.
 
Med kun 25% kvinder blandt Danmarks iværksættere, er der et stort uforløst potentiale. Det er også hovedtemaet for Women’s Entrepreneurship Day, som fejres i hele verden den 19. november.
I Danmark er det Female Founders Of The Future, der står bag årets konference, der både italesætter de største udfordringer og potentialer, men også samler mange af de nøgleaktører, der bevidst arbejder for at ændre statistikken. Det gælder på både podiet og tilskuerpladserne.
 
Vil du være med til at blande dig i debatten, få indsigt i de nyeste tal og opleve de sejeste rollemodeller, så kan du fortsat nå at være med.
 
Og tilmelde dig arrangementet her: https://femalefoundersofthefuture.dk/#tickets
 
På gensyn den 19. november!
 

Det er ikke for sent…

Sætternissen var på spil i seneste nyhedsbrev og vi fik meldt rigtig ugedag, men forkert dato ud for Netværksjulefrokosten for Food Entrepreneurs.
Den rette dag er onsdag den 27. november og du kan fortsat nå at være med, hvis du både vil mingle med andre madiværksættere, dele erfaringer over bordet, få inspiration fra ligesindede og er frisk på at kaste dig ud i en grøn julefrokost (bare rolig, ris a la manden er fredet!) tilsat et drys magisk oplevelseskrydderi.
 
 
Vil du løbende dele viden og erfaringer med andre madiværksættere, er du velkommen indenfor i facebookgruppen Food Entrepreneurs DK.
 
 

Hvordan holder iværksættere julefrokost?

Vi har taget temperaturen på julefrokostvaner blandt iværksættere og selvom statistikker altid skal tages med et gran salt, giver følgende resultat nok et meget godt billede af iværksætterjulen.
 
Blandt respondenterne er 54% solopreneurs/enkeltmandsvirksomheder, 23% har 1-5 ansatte, 5% har 6-10 ansatte, 9% har 11-50 ansatte og de sidste 9% er rådgivere og interessenter, der ikke ser sig selv som iværksættere.
 
Hvor er din virksomhed placeret?
50% har virksomhed i København, 9% i Nordsjælland, 9% i øvrige Sjælland, 23% i Jylland og 9% i øvrige Danmark.
 
Hvordan holder du julefrokost i dag?
45% holder slet ikke julefrokost, 4% holder den hjemme, 14% holder julefrokost med andre virksomheder, 14% holder den ude og for sig selv, mens 23% holder den ude og sammen med andre.
Hvor mange penge bruger du på julefrokosten (per person)? 
36% svarer så billigt som muligt, 5% 100-200 kr., 27% 200-400 kr., 9% 600-800 kr. og 18% giver den gas og bruger over 800 kr. p.p.
 
Hvad lægger du særligt vægt på (her kunne man vælge flere svar)
Det sociale samvær: 36%
At det er nemt: 18%
Madens kvalitet: 36%
Underholdning: 9%
Musik og dans: 18%
Netværk: 27%
En kombination af netværk, inspiration, hygge og fest: 82%
Andet: 18% (særlige menyhensyn, et tilbageblik på året, der gik, opvarmning til det nye år m.v.)
 
Interesse for at deltage i Iværk&Vækst Nytværkskur: 87%
Vi vender stærkt tilbage med invitation!
 

Hvem vandt bogpakken?

Blandt deltagerne i julefrokostundersøgelsen har vi trukket vinderen af en bogpakke. Vi ønsker stort tillykke til Mads Toft fra Limepack ApS, som frit kan vælge 3 bøger blandt dem på billedet nedenfor. Vinderen har også fået direkte besked.
 
 Følg os på Facebook og LinkedIn!

 
Iværk&Vækst | Tlf. +45 21 20 75 85
 
Tak til Ubivox for sponsorat af nyhedsbrev